Panowie i Panie, na znajomym mi forum jest ankieta, w sumie nie wiem czy bez logowania da się głosować, ale poproszono mnie o rozpropagowanie, co niniejszym czynię. Bo w sumie jestem żywo zainteresowany. Jak się nie da głosować napiszcie, to zrobię podobną u nas i podeślę chłopakom wyniki.
http://www.wbutach.pl/top...go-poszukujesz/
Odpowiedz do tematu
: Ankieta na temat egzotyków
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick555,
Cytat: |
Goście nie mogą oddawać głosów |
:
ok, dziś już nie ogarnę, ale pewnie jutro zrobię taką u nas.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
ciekawa ankieta, proponuje jakieś przykładowe zdjęcia/próbki dołączyć ...
:
O to, to!
jaceh napisał/a: |
jakieś przykładowe zdjęcia/próbki dołączyć |
O to, to!
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Trzymam kciuki za powodzenie inicjatywy! Kilka razy byłem o krok od zamówienia paska z takich skór i cena mnie powstrzymała. A seryjne gotowce to jednak nie to..
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Nie będę zakłądał konkretnej ankiety, w sumie sensu u nas nie ma. Poddam tylko pod dyskusję. Treść można zobaczyć w linku z pierwszego postu.
Myślicie że byłaby szansa coś takiego rozwinąć? Rynek jest dość przepastny, szczególnie że my patrzymy tylko na paski, a istnieje jeszcze tysiące innych produktów z takich materiałów. Ja osobiście broniłem się dość długo od "egzotyków", ale jednak rynek weryfikuje zapotrzebowanie
Widziałbym takie miejsce w sieci, gdzie mogę spokojnie, oficjalnie zamówić kilka strusich łap. Nie wspominając o innych wynalazkach.
Z narzędziami kiedyś też była posucha, teraz duuużo się zmieniło, są dość drogie, ale można je kupić od ręki.
Myślicie że byłaby szansa coś takiego rozwinąć? Rynek jest dość przepastny, szczególnie że my patrzymy tylko na paski, a istnieje jeszcze tysiące innych produktów z takich materiałów. Ja osobiście broniłem się dość długo od "egzotyków", ale jednak rynek weryfikuje zapotrzebowanie
Widziałbym takie miejsce w sieci, gdzie mogę spokojnie, oficjalnie zamówić kilka strusich łap. Nie wspominając o innych wynalazkach.
Z narzędziami kiedyś też była posucha, teraz duuużo się zmieniło, są dość drogie, ale można je kupić od ręki.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Myślę, że tutaj zbyt na egzotyki będzie. Widziałem na liście kilka którymi sam byłbym zainteresowany.
:
A na te egzotyki to sprzedawcy dają certyfikaty CITES? Chodzi mi tylko o te co podlegają tak rygorystycznej ochronie.
:
Jeśli to będzie legalnie działający sklep w Polsce, to zakładam, że stosowne certyfikaty będą dostępne.
:
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-04-17, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
Certyfikat CITES potrzebny jest, jeśli przewozimy "towary" umieszczone na liście CITES, przez granicę państwa które przystąpiło do Konwencji Waszyngtońskiej.
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-04-17, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
John Smith
:
Przemek - ja oczywiście, że będę zainteresowany.
A im bardziej egzotyczne te egotyki, tym lepiej
A im bardziej egzotyczne te egotyki, tym lepiej
:
Ja jestem na tak
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Foki nie ma. W Polsce jak na razie legalnie nie widziałem takiej skóry oferowanej, a wiem, że są. Legalne oczywiście.
:
Hmm.... a tutaj ?
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
Foki nie ma. W Polsce jak na razie legalnie nie widziałem takiej skóry oferowanej, a wiem, że są. Legalne oczywiście. |
Hmm.... a tutaj ?
John Smith