MM padła po 5 dniach. Jedyny zegarmistrz w moim mieście nawet nie chciał na nią rzucić okiem. Bydzia najbliżej. Polećcie jakiegoś mechanika od chińczyków.
EDYTA: literówka
Odpowiedz do tematu
: Zegarmistrz w Bydgoszczy
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-16, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-16, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Porter80, nie martw się , w Chełmnie to zegarmistrz na seiko nie chciał spojrzeć
:
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-17, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
To może taki któremu można wysłać zegarek pocztą.
Ostatnio zmieniony przez Porter80 2013-03-17, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Kiepsko tu o dobrych zegarmistrzów...
Chińczyka dałem kiedyś naprawiać na ul. Gdańską zaraz na samym początku - chyba nr 3 lub 5. Jest tam 3 kolesi - dwóch tylko od bateryjek, a jeden co naprawai mechaniki i automaty.
Robi szybko i nie marudzi, że chiński
Na Szwederowie - ul. M Konopnickiej jest też Matkiewicz - dawno tam nie byłem - jeśli chodzi o serwisy ruskich zegarków to jest OK, a reszty nie testowałem tam.
Chińczyka dałem kiedyś naprawiać na ul. Gdańską zaraz na samym początku - chyba nr 3 lub 5. Jest tam 3 kolesi - dwóch tylko od bateryjek, a jeden co naprawai mechaniki i automaty.
Robi szybko i nie marudzi, że chiński
Na Szwederowie - ul. M Konopnickiej jest też Matkiewicz - dawno tam nie byłem - jeśli chodzi o serwisy ruskich zegarków to jest OK, a reszty nie testowałem tam.
World Wide Watches
:
pasti masz jakąś opinie o zegarmistrzu z Południowej 28? Tam mnie odesłali panowie z Gdańskiej marudząc, że chińskich podróbek nie robią.
:
Odpowiedz do tematu
Nie ma takiej ulicy w Bydgoszczy... zapewne chodziło o ul. Pomorską 28 - to miejscówka blisko logistycznie od tej z Gdańskiej. Nie byłem tam nigdy więc opinii nie mam.
A co do tego, że nie robi chińczyka... dziwne - ja naprawiałem tam kiedyś Tao to w ciągu kilku godzin miałem odbiór.
A co do tego, że nie robi chińczyka... dziwne - ja naprawiałem tam kiedyś Tao to w ciągu kilku godzin miałem odbiór.
World Wide Watches