AR dla ubogich
Odpowiedz do tematu

: AR dla ubogich
Znalazłem taką folie w sieci w opisie jest, że zmniejsza refleksy świetlne i mam takie pytanko czy jeśli taką folie byśmy nakleili od wewnętrznej strony szkiełka miałoby to jakieś korzyści?

Woytec60
[Usunięty]
:
Korzyści to raczej przyniosłoby naklejenie na zewnątrz, zmniejszy refleksy i osłoni szkło, jak w komórkach, smartfonach itp
Wklejenie do środka teoretycznie powinno działać jak wewnętrzny AR ale IMO nic nie zmieni na korzyść, raczej z czasem ściemnieje i będzie gorzej a refleksy od wierzchu szkła i tak będą.
Jednak to tylko przypuszczenie, spróbować zawsze można.
Tylko kto potrafi umieścić folię od spodu tak, żeby między nią a szkłem nie wkradł się żaden paproch? ;)

Sylwek
[Usunięty]
:
bonokce, IMO zbyteczny trud , jest to taka sama folia jaką masz na nowym telefonie ,na wyświetlaczu , czyli w praktyce jak już byś chciał sobie poeksperymentować ,to zdejmij z telefonu ,wytnij okrągłe i próbuj , jednak od środka to to wyglądać zbytnio nie będzie hmmm

:
Też miałem takie przypuszczenia, akurat mam taką folie zakupioną na telefon więc spróbuje jak będe miał chwile czasu. Jeszcze takie szybkie pytanko gdzie można nabyć szkiełka z AR w miare normalnej cenie?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum