Jaki zegarek z USA?
Odpowiedz do tematu

: Jaki zegarek z USA?
Siema Pany.
Czysto zarobkowo chciałbym sprowadzić zegarek z usa i tu pytanie zasadnicze: jaki się najbardziej opłaca?
Obstawiam w ciemno, że pewnie jakiś Rolek (jeśli tak to co najlepiej)?
Ale może się mylę i macie inne sugestie...będę wdzięczny za pomoc.

Budżet jest luźny i myślałem o 15-20k ale jeśli trzeba wyłożyć więcej by zarobić więcej to może być i 30k.

Aha i czy najlepiej targować się w salonach czy też kupować online?

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Najlepsze okazje są w marketach Costco (odpowiednik naszego Makro). Ceny na qualitę mają nie do przebicia.

:
jaro19591 napisał/a:
Najlepsze okazje są w marketach Costco (odpowiednik naszego Makro). Ceny na qualitę mają nie do przebicia.

Sprawdzilem im Ōuality wcale tam ni ma : /

[ Dodano: 2013-02-05, 20:53 ]
Mogę spytać dlaczego mój temat został przesunięty???

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
Sylwek
[Usunięty]
:
pisar, Rolek to słiss ,więc weź dupę w troki , podleć do Szwajcarii i se zakup zeiger za 20-30 koła ,przywieź go na łapie i opchnij tu ze swoim narzutem ,, jak się boisz różnych dodatków,to kartony i "szwajcarskie" faktury nadaj pocztą .. przy dobrym rozkladzie samolotów masz temat ogarnięty w 12 godzin .. :D bedziesz tak samo wielki jak goście ,co oferowali mnie jednego eposa 30% poniżej ceny rynkowej ,, a jak?

:
mnie się wydaje, że Zenki chodzą w Stanach taniej. Jak kiedyś się napaliłem na chronomastera (oj, dawne to czasy były) to było tam od 10-25% taniej.

Skate or die!
:
pisar napisał/a:
jaro19591 napisał/a:

Sprawdzilem im Ōuality wcale tam ni ma : /

[ Dodano: 2013-02-05, 20:53 ]
Mogę spytać dlaczego mój temat został przesunięty???

Costco w sklepie internetowym ma inny towar niż na miejscu. Wiem to z własnego doświadczenia.

:
Costco w wiekszosci magazynow tylko Hujery kwarce i Bulowy i tego typu sprzety maja. California to co innego, maja troche wiecej drozszych sprzetow.

Zalezy co chcesz kupic, ale authenticwatches.com, righttime.com, worldofwatches.com, ashford.com to tylko kilka szaro-marketow internetowych o dobrej renomie. Wysylaja szybko, pewnie i za darmo do kazdego stanu w USA (W kilku stanach maja podatki na zakupy internetowe teraz, wiedz sprawdz najpierw.)

Nie wiem jak ceny sie maja do Polski, ale omijajac VAT musi byc taniej.

Jesli chodzi o sklepy, jest tylko kilka stanow ktore nie maja podatku od sprzedarzy, jak Delaware ... w wiekszosci bedziesz musial zaplacic 6%-8% ... nie jestem pewien czy mozna to na lotnisku odliczyc.

pifko

InfectedControl a.k.a. Dawid
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum