Nie znalazłem na forum ,ale w sieci juz tak , łotake cudo jakieś
http://www.handlovewatch.ch/en
daje do Kinckich ,bo niby coś ze swiss ,ale przynajmniej oficjalnie się przyznają
I co Kumotry na to ?
Odpowiedz do tematu
: Handlove , czyli jak Śfajcar Kinczyka pokochał ?
:
Fajna marka, tfurczo się inspirują wszystkim, od Edifice'a, przez Channele i Lonżiny, aż po jakieś Raymondy Weile czy coś...
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
To seryjna produkcja chińskich fabryk, z nadrukowanym brandem.
Coraz częściej chiński przemysł szuka takiej wartości dodanej - weźcie przykład Tisella. Przecież to też jest majfriendowa produkcja regularna, upozorowana na markę koreańską. 3/4 ich oferty to są Parnisy i Mariny z pozmienianymi deklami.
Coraz częściej chiński przemysł szuka takiej wartości dodanej - weźcie przykład Tisella. Przecież to też jest majfriendowa produkcja regularna, upozorowana na markę koreańską. 3/4 ich oferty to są Parnisy i Mariny z pozmienianymi deklami.
:
Z opisu (http://www.handlovewatch.ch/en/Html/ProductView.asp?ID=49)
Nie ma to jak nigdy nie ubierane lustro
zdrawki
Cytat: |
Mirror: Import sapphire crystal, Durable as new, wear-resistant anti-zoned, to ensure that the mirror never worn. |
Nie ma to jak nigdy nie ubierane lustro
zdrawki
:
Kiedyś już marka przewinęła się w jakimś temacie. Padło wtedy stwierdzenie, że nazwa brzmi conajmniej dwuznacznie
Myślicie że "Hand Love of Switzerland" wyraza stosunek niektórych wielbicieli zegarmistrzostwa do prestizowych zegarków Swiss made?
Myślicie że "Hand Love of Switzerland" wyraza stosunek niektórych wielbicieli zegarmistrzostwa do prestizowych zegarków Swiss made?
:
Na serio nikt nie zauważył? HAND LOVE na serio? Nikt? W Anglojęzycznych krajach zrobi to furorę "Hand Love"
- super nazwa dla lubiących ręczne robótki
to lepsze niż Do a head
Płacze ze śmiechu to pisząc
- super nazwa dla lubiących ręczne robótki
to lepsze niż Do a head
Płacze ze śmiechu to pisząc
:
Odpowiedz do tematu
MirekArican, ja tam nie wiem, czy lepsze, ale kto co lubi