mam okazję zakupić taki oto mało używany zegarek Maurice Lacroix PT6237 : http://www.wsliwinski.pl/...t6237-ss001-13e w stanie co najmniej 9/10 za cenę 2500zł - warto zainteresować się tą ofertą? podoba mi się
Odpowiedz do tematu
: czy wato zakupić takiego MLa?
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-11-15, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-11-15, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Maru123, - IMO warta rozpatrzenia oferta. ML ostatnio ma dość "ciężkie" ceny jednak są to bardzo fajnie wykonane zegarki. Gdyby nie cena i faza na hamiltony pewnie ML by się i w mojej kolekcji pojawił. Moim zdaniem jak się podoba to brać!
:
Maru123, ja bym brał na Twoim miejscu... też mi się podoba...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ponadczasowa maszyna...
:
miałem kiedyś kwadraciaka w podobnej stylistyce od edoxa i był mega!
ML to świetna jakość i jeszcze bardziej rozpoznawalna marka więc cena IMO jest MEGA atrakcyjna. Jeśli się podoba - brać, ja bym wziął.
ML to świetna jakość i jeszcze bardziej rozpoznawalna marka więc cena IMO jest MEGA atrakcyjna. Jeśli się podoba - brać, ja bym wziął.
Skate or die!
:
Cóż to za okazja,niesamowita ...
A czemuż to sprzedaje się, za 1/3 ceny, skoro taka idealna, 9/10 ?
Okazja!
Podoba się - bierz i nie marudź!
A czemuż to sprzedaje się, za 1/3 ceny, skoro taka idealna, 9/10 ?
Okazja!
Podoba się - bierz i nie marudź!
:
Brać
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
alamo, kupowalem juz u tego sprzedawcy. ma sprawdzony towar z wlasnej kolekcji ze wszystkimi papierkami dokumentami itd. to oferta tylko dla mnie jako dla stalego klienta, zegarek normalnie bedzie wystawiony za wyzsza cene.
:
No to tym bardziej brać
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Maru123, zegarek musi spełniać dwa warunki :
- musi się podobać
- musi być Cię stać na niego
Jak oba są spełnione, nie ma się nad czym zastanawiać.
Ty będziesz go nosił, inni mogą tylko pozazdraszczać
- musi się podobać
- musi być Cię stać na niego
Jak oba są spełnione, nie ma się nad czym zastanawiać.
Ty będziesz go nosił, inni mogą tylko pozazdraszczać
:
Mnie się ten zegarek podoba. Chociaż bardziej wersja czarna z rezerwą chodu.
Mam dwa Pontosy okrągłe - to bardzo dobrze zrobione zegarki!
Jak Tobie też się podoba, to śmiało kupuj.
Mam dwa Pontosy okrągłe - to bardzo dobrze zrobione zegarki!
Jak Tobie też się podoba, to śmiało kupuj.
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-11-16, 08:18, w całości zmieniany 2 razy
ML to bardzo porządnie zrobione zegarki.
Ich wadą (bądź zaletą, zależy jak na to popatrzeć) jest dostępność w każdym większym supermarkecie zwanym "galerią handlową".
Dzięki temu marka jest rzeczywiście dobrze znana i rozpoznawalna.
Ale czy uznana?
W każdym bądź razie to dobrze wykonany zegarek na sprawdzonym i dobrze znanym zegarmistrzom (nie bateryjkarzom) werku ETA 2836-2.
Rozmiar słuszny bo (dokładnie) 42,85 x 35,5 mm w prostokącie to całkiem sporo i zegar jest dobrze widoczny na łapie.
Szkiełko szafirowe z antyrefleksem, WR 50 czyli dla garnitura wystarczy w zupełności.
Generalnie wychodzi na to, że jak się podoba to można brać.
2,5k za stan zbliżony do idealnego to akceptowalna cena za ten zegarek (biorąc pod uwagę ceny producenta ofkors) a jeśli udałoby Ci się urwać jeszcze ze dwie stówki to jeszcze lepiej
Tylko obejrzyj czy rzeczywiście ten stan jest dobry
Ich wadą (bądź zaletą, zależy jak na to popatrzeć) jest dostępność w każdym większym supermarkecie zwanym "galerią handlową".
Dzięki temu marka jest rzeczywiście dobrze znana i rozpoznawalna.
Ale czy uznana?
W każdym bądź razie to dobrze wykonany zegarek na sprawdzonym i dobrze znanym zegarmistrzom (nie bateryjkarzom) werku ETA 2836-2.
Rozmiar słuszny bo (dokładnie) 42,85 x 35,5 mm w prostokącie to całkiem sporo i zegar jest dobrze widoczny na łapie.
Szkiełko szafirowe z antyrefleksem, WR 50 czyli dla garnitura wystarczy w zupełności.
Generalnie wychodzi na to, że jak się podoba to można brać.
2,5k za stan zbliżony do idealnego to akceptowalna cena za ten zegarek (biorąc pod uwagę ceny producenta ofkors) a jeśli udałoby Ci się urwać jeszcze ze dwie stówki to jeszcze lepiej
Tylko obejrzyj czy rzeczywiście ten stan jest dobry
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-11-16, 08:18, w całości zmieniany 2 razy
:
Jak Ci sie podoba i masz budzet to brac
mi sie nie podoba ani ani, ale to kwestia gustu, wiec jak mniemam: brac
mi sie nie podoba ani ani, ale to kwestia gustu, wiec jak mniemam: brac
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Bierz i się nie zastanawiaj. Jeśli później będziesz żałował, to sprzedasz i to chyba bez straty. A jeśli się spodoba, to tym lepiej, bo ładny.