Przeglądam sobie zatokę i znalazłem takie cuś, niby automaty na st, zaprojektowane całkiem przyjemnie fajne patenty, trochę nawiązań ale bez przesady, słyszał ktoś o tej Firmie?
http://www.ebay.com/sch/i...2&_skc=50&rt=nc
Odpowiedz do tematu
: Stuhrling
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
ja nie słyszałem, ale nazwa brzmi jak rozkaz do rozstrzelania
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
miałem chyba ze 3 egzemplarze, całkiem dobrze zrobione, super zapakowane ( pudła, pudełeczka, certyfikaty, przywieszki), w sumie wszystko zrobione w chinach, ale sprzedają je też w stacjonarnych sklepach.
:
+1
Arek napisał/a: |
nazwa brzmi jak rozkaz do rozstrzelania |
+1
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-10-21, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
zobaczcie ostatnie zdjęcie w galerii (ruchome) kurde całkiem przyzwoicie wygląda jak na taką cenę.
http://www.amazon.com/Stu...0823283&sr=1-63
http://www.amazon.com/Stu...0823283&sr=1-63
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-10-21, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
:
eee... nie?!
capt66 napisał/a: |
zobaczcie ostatnie zdjęcie w galerii (ruchome) kurde całkiem przyzwoicie wygląda jak na taką cenę. |
eee... nie?!
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Pomijając skeletony z ich oferty, które stylistycznie kompletnie mi nie leżą, to coś bym wybrał
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Nie wiem, kiedys duzo tego na Amazonie przegladalem, bo 1. bylo duzo, 2. ktos tam gdzies tam pisal (uhrforum... a bo ja wiem...), ze calkiem przyzwoite zegarki sa. A nieduzo trzeba zaplacic.
Ale im dluzej przegladalem, tym bardziej mialem wrazenie, ze sie jeden projektant z drugim zalozyl, ktoremu sie uda tradycyjne wzory bardziej do absurdu doprowadzic, "przeladowac", albo wykoslawic, czy co tam jeszcze.
I mi do dzis nie przeszlo.
To wrazenie znaczy.
Ale im dluzej przegladalem, tym bardziej mialem wrazenie, ze sie jeden projektant z drugim zalozyl, ktoremu sie uda tradycyjne wzory bardziej do absurdu doprowadzic, "przeladowac", albo wykoslawic, czy co tam jeszcze.
I mi do dzis nie przeszlo.
To wrazenie znaczy.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
zastanawialem sie nad pilotem, ale wszystkie za duze byly.
gdyby nie to, to calkim fajne zegary, czesto na promocjach je mozna trafic w dobrej cenie.
gdyby nie to, to calkim fajne zegary, czesto na promocjach je mozna trafic w dobrej cenie.
beceen | ***** ***
:
O tototo. I jeszcze to, że w każdym jest jakiś element zupełnie od czapy, który rozwala projekt.
pozdrawiam
Narfas
rybak napisał/a: |
Nie wiem, kiedys duzo tego na Amazonie przegladalem, bo 1. bylo duzo, 2. ktos tam gdzies tam pisal (uhrforum... a bo ja wiem...), ze calkiem przyzwoite zegarki sa. A nieduzo trzeba zaplacic.
Ale im dluzej przegladalem, tym bardziej mialem wrazenie, ze sie jeden projektant z drugim zalozyl, ktoremu sie uda tradycyjne wzory bardziej do absurdu doprowadzic, "przeladowac", albo wykoslawic, czy co tam jeszcze. I mi do dzis nie przeszlo. To wrazenie znaczy. |
O tototo. I jeszcze to, że w każdym jest jakiś element zupełnie od czapy, który rozwala projekt.
pozdrawiam
Narfas
:
U mnie taki gdzieś leży i śniedzieje
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Z czego oni to zrobili?
pozdrawiam
Narfas
Fazi napisał/a: |
U mnie taki gdzieś leży i śniedzieje
Obrazek Obrazek |
Z czego oni to zrobili?
pozdrawiam
Narfas
:
Stal nierdzewna po całości, jak mniemam
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Mam zielonego, w sumie fajny łoczyk, nieźle zrobiony, ale mechanizm w środku "od damki"
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Traveler i pilot fajne. Nawet bardzo.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-10-22, 06:56, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
crayzee napisał/a: |
Pomijając skeletony z ich oferty, które stylistycznie kompletnie mi nie leżą, to coś bym wybrał
Obrazek Obrazek |
Traveler i pilot fajne. Nawet bardzo.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-10-22, 06:56, w całości zmieniany 1 raz