Poniżej kilka zdjęć mojego składaka. Jak widać, Omegę też da się modować ;p
Bazą była Omega Speedmaster 3570.50, czyli klasyczny Moonwatch. Od samego początku moim celem było zgromadzenie potrzebnych części i przerobienie go odrobinkę
Zakupiłem tarcze z limitowanego modelu Gemini IV. Wersja ta w oryginale, podobała mi się znacznie mniej od efektu jaki miałem osiągnąć. Dodatkowo kupione zostały: stalowy bezel oraz wskazówki z Planet Ocean.
Na koniec zostało złożenie wszystkiego do kupy, czego dokonał jeden z warszawskich zegarmistrzów.
Tak oto powstał, nazywany tak na WUS, SmurfMaster
Odpowiedz do tematu
:
FOK JU!!
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Kurcze, nie wiedziałem, że to mod - moim zdaniem wszystko do siebie pasuje Wal się tym bardziej po trzykroć
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
odważnie,ale nieźle..jeśli dziś nie jest Prima Aprilis,to pełen szacun za odwagę..
fajnie to wygląda..
fajnie to wygląda..
:
Nooo, Karol....
Z przykrością muszę stwierdzić, że ładne cacko
Trudno, niech się nosi
Naprawdę miły dla oka wskazywacz czasu, gratuluję szczerze
Z przykrością muszę stwierdzić, że ładne cacko
Trudno, niech się nosi
Naprawdę miły dla oka wskazywacz czasu, gratuluję szczerze
:
Cezar, Twoje słowa cieszą najbardziej
A na poważnie, to oczywiście wszystkie podzespoły Moonwatch`a są bezpiecznie schowane i czekają na ewentualną podmiankę. Jasna sprawa, że się na to nie zanosi
A na poważnie, to oczywiście wszystkie podzespoły Moonwatch`a są bezpiecznie schowane i czekają na ewentualną podmiankę. Jasna sprawa, że się na to nie zanosi
:
Karolewskiej, eee tam...
Z trudem mnie to przechodzi przez klawiaturę, ale naprawdę świetnie to wyszło
Z trudem mnie to przechodzi przez klawiaturę, ale naprawdę świetnie to wyszło
:
Zaczęliśmy modować Omegi. Benhakker powiedziałby "international level"
Fajne cacko wyszło, gratulacje.
Fajne cacko wyszło, gratulacje.
hrg.pl
:
No ale nie powiem robi robotę
:
Ja już Ci mówiłem, ale co tam, powtórzę: WAL SIĘ!
I jeszcze: FOK JU!
No i cieszę się, że się udało, bo efekt jest super - wiesz, jak lubię niebieskie chrono
I jeszcze: FOK JU!
No i cieszę się, że się udało, bo efekt jest super - wiesz, jak lubię niebieskie chrono
:
Też Karol nie wiedziałem, że to mod. Świetny efekt! No i nawet się podoba
:
Naprawdę świetnie wyszło. Graty!
I FOK JUUUUU!
I FOK JUUUUU!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Karol świetnie wyszło, GRATY
PA. bym zapomniał o emotku
PA. bym zapomniał o emotku
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
Karol świetny projekt. Stalowy bazel z tarczą Gemini świetnie wyglada, lepiej niż w oryginale. Jak pewnie wiekszość, największy dylemat mam ze wskazówkami. Ale może to kwestia opatrzenia.
Swoją drogą masz jaja! Rozbebeszyć moonwatcha... dla wielu to po prostu nie do pomyślenia.
Graty niech cieszy Cię jak najdłużej.
Swoją drogą masz jaja! Rozbebeszyć moonwatcha... dla wielu to po prostu nie do pomyślenia.
Graty niech cieszy Cię jak najdłużej.
Kuba