jak w temacie, poszukuję namiarów gdzie można by zanabyć paski parciane szerokości ok 18mm
dla pokazania o co mi cho, pozwoliłem sobie zapożyczyć przykładowe foty z forum (autorstwa Voli)
mam nadzieje, że autor fot, nie będzie miał mi tego za złe...
z góry dzięki za wszelkie info
pzdr
maciek
Odpowiedz do tematu
: Oldschoolowy pasek parciany
:
Slamacka zapytaj.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
U nas w Wawce prawie każdy zegarmistrz posiada takie parciaki jedno kolorowe lub w pasy .
Ostatnio pojawiły się w serwisach mistrzowskich - ostrzenie noży , szewc , baterie , paski do zegarków .
Ostatnio pojawiły się w serwisach mistrzowskich - ostrzenie noży , szewc , baterie , paski do zegarków .
:
a te u zegarmistrzów to jakaś współczesna produkcja czy może jakieś stare zapasy?
w serwisach mistrzowskich poszukam, chociaż mój wrodzony leń łudził mnie, że może uda się znaleźć coś bez wychodzenia z domu
w serwisach mistrzowskich poszukam, chociaż mój wrodzony leń łudził mnie, że może uda się znaleźć coś bez wychodzenia z domu
:
Ciężko ocenić , mój mistrz ma ze starych zapasów .
mapeth napisał/a: |
a te u zegarmistrzów to jakaś współczesna produkcja czy może jakieś stare zapasy? |
:
mapeth, to nowy wypust. Czesto sowieci na targowiskach je posiadają
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
cholera na bazarkach nigdy nie widziałem takowych...
albo za bardzo się skupiałem na zegarkach
będę mieć następnym razem oczy dookoła głowy bo siadłoby mi kilka takich
albo za bardzo się skupiałem na zegarkach
będę mieć następnym razem oczy dookoła głowy bo siadłoby mi kilka takich
:
mapeth, z tego co pamiętam to bywasz "pod halą". Tam idzie takie kupić, chyba dwóch handlarzy takie miewa, sam kupowałem. Ale trzeba mieć farta bo te w kolorowe paski szybko "wychodzą", zostają czarne i granatowe. Zawsze można ich zapytać, może coś gdzieś mają zachomikowane.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Odpowiedz do tematu
ooo widzisz, jakoś nigdy tego nie zauwazyłem, chociaż szczerze mówiąc do tej pory niespecjalnie szukałem, ale skoro tak piszesz, to będę uwazniejszy