Omega PO Skyfall
Odpowiedz do tematu

Cichy
[Usunięty]
: Omega PO Skyfall
Widzieli?

:
Nie, ale fajna tarczka :)

:
Odrzuca mnie od takich edycji limitowanych.

In plus, nie nachalne nawiązanie do promowanego obiektu. Mieści się to w moim poczuciu estetyki ale i tak jestem na nie.

:
Fajny, ale mam wrażenie, że jakby oczka w tej "siatce" na tarczy były kwadratowe, to było by lepiej.

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Beef, nie koniecznie. Była by faktura podobna do naszej Foki, to co na omedze też wygląda dobrze. Sądze, że na tym zegarku nawet lepiej. :P

:
Tak btw znajomy zegarmajster twierdzi że ten mechanizm Co axial to według niego 'nic powalajcego" i w zasadzie to nie wiadomo po co go wprowadzono - przełomowym wynalazkiem nie jest. Trafiło do niego też pare sztuk ale musiał odmawiać naprawy bo SG od stycznia nie daje częsci takim jak on.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
bEEf napisał/a:
jakby oczka w tej "siatce" na tarczy były kwadratowe...

Tak patrzę i całościowo mnie przekonuje hmmm
Niedobrze, to już druga po Karolowej, która mi się podoba :oops:

:
Przeraża mnie to, że to pierwsza która do mnie gada :oops: A trzeba nowego króliczka znaleźć. Jeszcze jakby chrono to było :złośliwiec: :facepalm:

:
No mnie sie podoba. Ponosiłbym, nie powiem. Tylko boję się nawet pytać o cenę...

Cichy
[Usunięty]
:
20k PLN.

:
Wiecie co - macie rację. Dopiero teraz zauważyłem, że pionowe paski są frezowane, a poziome malowane. Ciekawie to wygląda.

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Sam pomysł na zegarek związany z filmem moim zdaniem lepiej niż we wcześniejszych wersjach na plus brak nachalnych akcentów związanych z J.Bondem .

Cichy
[Usunięty]
:
Z tym logo 007 na siódmej chodzi o to, że zegarki tej firmy po raz siódmy występują w Bondzie (Pierce Brosnan i Daniel Craig).

:
Fajny, ale wolę wersje bez 007.

:
W tym wypadku 007 bardzo nienachalnie zrobili... Mi się ten akcencik podoba - i to pierwsza omega która mi się podoba :oops:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum