zastanawiam się, który z nich wybrać BM to oklepany i sprawdzony sikor, a citek to nowość, którą niemcy chwalą
różnica w cenie jest niewielka i nie ma większego znaczenia
który wybrać?
Citizen - NJ00155L
Orient BigMako
i jeszcze nadgarstkowe citka
Odpowiedz do tematu
: citizen vs orient
zyj terazniejszoscia
:
Bierz Mako, ten Citizen siakiś taki brzydal
:
Ja pier... spać nie możecie? Dyskusja o 5 nad ranem...
Z obu - brałbym Mako, ale citka nie widziałem na żywo .
Z obu - brałbym Mako, ale citka nie widziałem na żywo .
:
Wczoraj Citka macałem w salonie i jaj nie urywa.
Bierz Mako.
Bierz Mako.
:
Mako - założysz go do wszystkiego, ten citek już nie jest tak uniwersalny. Poza tym, mako na żywca naprawdę urywa dupsko
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mako na żywo mi nic nie urwało. Nie rozumiem zachwytów albo nie dojrzałem do tego zegara.
Citek ciekawszy.
Citek ciekawszy.
:
Panowie,
mam już 3 BM, tylko w innych kolorach (biały, pomarańczowy, czarny)
Do kolekcji brakuje mi właśnie niebieskiego BM.
Ale zobaczyłem tego citka, i muszę powiedzieć, że zastanawiam się czy na razie nie odłożyć dopełnienia kolekcji BM.
W citku nie podoba mi się tylko jedna rzecz - bezel, jest niedopracowany i spieprzony
Poza tym bardzo mi się podoba prostota designu oraz bransoleta - sprawia wrażenie sprzetu, który można nosić na każdą okazję, z BM już tak nie jest (przynajmniej takie ja mam doświadczenia).
mam już 3 BM, tylko w innych kolorach (biały, pomarańczowy, czarny)
Do kolekcji brakuje mi właśnie niebieskiego BM.
Ale zobaczyłem tego citka, i muszę powiedzieć, że zastanawiam się czy na razie nie odłożyć dopełnienia kolekcji BM.
W citku nie podoba mi się tylko jedna rzecz - bezel, jest niedopracowany i spieprzony
Poza tym bardzo mi się podoba prostota designu oraz bransoleta - sprawia wrażenie sprzetu, który można nosić na każdą okazję, z BM już tak nie jest (przynajmniej takie ja mam doświadczenia).
zyj terazniejszoscia
:
Big Mac Citek mu do pięt nie dorasta .. To inna liga.
:
Ja chyba zaryzykowałbym Citka.... Pewnie dlatego, że Big Mako długo za mną chodziło - i mi przeszło Citka chętnie zobaczyłbym na żywo.
:
Ale akurat się z Tomkiem tutaj zgodzę - Mako jest zrobiony BARDZO dobrze. Zresztą, Orient nadal ma swoje linie w Japonii. Citizen przeniósł lwią część produkcji do Chin, a co gorsze - to jest teraz największy producent na świecie. O ile topowe linie trzymają poziom, o tyle te popularne, są taki sobie. Ekonomia skali jest dla nich kluczem do podejmowania decyzji.
:
to jest mocny argument na korzyść Orienta
ALAMO napisał/a: |
Ale akurat się z Tomkiem tutaj zgodzę - Mako jest zrobiony BARDZO dobrze. Zresztą, Orient nadal ma swoje linie w Japonii. Citizen przeniósł lwią część produkcji do Chin, a co gorsze - to jest teraz największy producent na świecie. O ile topowe linie trzymają poziom, o tyle te popularne, są taki sobie. Ekonomia skali jest dla nich kluczem do podejmowania decyzji. |
to jest mocny argument na korzyść Orienta
zyj terazniejszoscia
:
Ja bym brał Big Mako, zjada tego Citka na śniadanie
:
no to mnie przekonaliście, żeby nie ryzykować z citkiem
pulled the trigger
wybrałem Big Mako, w ten sposób domknę kolekcję
pulled the trigger
wybrałem Big Mako, w ten sposób domknę kolekcję
zyj terazniejszoscia
:
To zdjęcie co Tomek pokazuje - imo najlepsza fota BM w sieci..Każdego przekonuje.
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
Big Mac Citek mu do pięt nie dorasta .. To inna liga.
|
To zdjęcie co Tomek pokazuje - imo najlepsza fota BM w sieci..Każdego przekonuje.