Szwagrowi awarii uległa nasza forumowa Pzl.
Jest to jego jedyny zegarek do codziennego użytku , więc nie był oszczędzany.
Pytanie moje do Was , gdzie można oddać zegar do naprawy w Warszawie (do zaufanego majstra) W Gdańsku to bym wiedział gdzie się udać
Odpowiedz do tematu
: awaria PZelki
:
o! to ciekawe!
a gdzie byś się udał?
btw. Czy orientuje się ktoś może jaka jest średnica szkła w PZLce? 37,0mm?
blacha napisał/a: |
W Gdańsku to bym wiedział gdzie się udać |
o! to ciekawe!
a gdzie byś się udał?
btw. Czy orientuje się ktoś może jaka jest średnica szkła w PZLce? 37,0mm?
Segoy
:
Ostatnio zmieniony przez blacha 2012-09-11, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2012-09-11, 22:49 ]
do zaufanego zegarmajstra , który nie zdarł by ze mnie kasy i nie zdziwił by się na widok St 25
[ Dodano: 2012-09-11, 22:51 ]
zegarek po prostu zatrzymał się , nie pomaga także nakręcanie koronką.
Segoy napisał/a: | ||
o! to ciekawe! a gdzie byś się udał? btw. Czy orientuje się ktoś może jaka jest średnica szkła w PZLce? 37,0mm? |
do zaufanego zegarmajstra , który nie zdarł by ze mnie kasy i nie zdziwił by się na widok St 25
[ Dodano: 2012-09-11, 22:51 ]
Svedos napisał/a: |
A co się stało? |
zegarek po prostu zatrzymał się , nie pomaga także nakręcanie koronką.
Ostatnio zmieniony przez blacha 2012-09-11, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
:
no to daj chłopie namiar, bo pytam nie przypadkowo - jestem z Trójmiasta i jak dotąd nie trafiłem na żadnego zaufanego zegarmajstra z prawdziwego zdarzenia w okolicy
blacha napisał/a: |
do zaufanego zegarmajstra |
no to daj chłopie namiar, bo pytam nie przypadkowo - jestem z Trójmiasta i jak dotąd nie trafiłem na żadnego zaufanego zegarmajstra z prawdziwego zdarzenia w okolicy
Segoy
:
Fakt że w Trójmieście jeżeli chodzi o majstrów nie ma zbytnio w czym wybierać ale polecam dwa zakłady gdzie naprawiam swoje zegarki :
Baum&Baum na Waryńskiego we Wrzeszczu oraz Pan Andrzej Kliks na ul. Portowej W Gdyni.
Segoy napisał/a: | ||
no to daj chłopie namiar, bo pytam nie przypadkowo - jestem z Trójmiasta i jak dotąd nie trafiłem na żadnego zaufanego zegarmajstra z prawdziwego zdarzenia w okolicy |
Fakt że w Trójmieście jeżeli chodzi o majstrów nie ma zbytnio w czym wybierać ale polecam dwa zakłady gdzie naprawiam swoje zegarki :
Baum&Baum na Waryńskiego we Wrzeszczu oraz Pan Andrzej Kliks na ul. Portowej W Gdyni.
:
Dzięki!
Wpadnę tam obczaić.
Wpadnę tam obczaić.
Segoy
:
No Warszawiacy...., niech ktoś poleci jakiś zakład , najlepiej w okolicach Śródmieścia bądź Woli
:
blacha, Ale czytasz troszkę?
Svedos pytał Cię, co się stało z zegarkiem.
Svedos pytał Cię, co się stało z zegarkiem.
:
No przeca napisane: zepsuł się
Cytat: |
[ Dodano: 2012-09-11, 22:51 ] Svedos napisał/a: A co się stało? zegarek po prostu zatrzymał się , nie pomaga także nakręcanie koronką. |
No przeca napisane: zepsuł się
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
No,
ja bym napisał do Svedosa pw...
ja bym napisał do Svedosa pw...
:
Toż dlatego pytam co się stało, a on mnie mówi że się zepsuł, tyle to ja już wiem.
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
No,
ja bym napisał do Svedosa pw... |
Toż dlatego pytam co się stało, a on mnie mówi że się zepsuł, tyle to ja już wiem.