czy w PL można kupić zegarek Boschett
Odpowiedz do tematu

: czy w PL można kupić zegarek Boschett
interesuje mnie zegarek boschett cave dweller - czy można go gdzieś zanabć w Polsce? :roll:

:
Maru123 napisał/a:
interesuje mnie zegarek boschett cave dweller - czy można go gdzieś zanabć w Polsce? :roll:

Bez szans. Boschett sprzedaje swoje zegarki tylko w swoim sklepie internetowym.

Ale używany - jest taka możliwość, o ile ktoś będzie chciał się go pozbyć. Mam ten model, który pokazałeś na zdjęciu i od razu napiszę, że ma u mnie dożywocie :twisted: .

maciek
[Usunięty]
:
nie można. Można na forum upolować używkę. :mrgreen:

:
W grudniu mają być ponownie dostępne, w nowej odsłonie po jakimś drobnym lifcie, w sklepie Keitha :arrow: https://boschett.startlogic.com/store/catalog/index.php

:
Tomek, a napiszesz coś więcej o użytkowaniu tego zegarka? jesteś zadowolony jak domniemam :mrgreen: czy jego wysokość nie przeszkadza podczas codziennego użytkowania?

jakieś 2 mies. temu na kmziz był do wzięcia taki ale przegapiłem :neutral:

:
Maru123 napisał/a:
jakieś 2 mies. temu na kmziz był do wzięcia taki ale przegapiłem :neutral:

Był, ale chyba ze stalowym bezelem i jeśli mnie pamięć nie myli - jest obecnie na naszym forum :mrgreen:

Wysokość absolutnie w niczym nie przeszkadza, chyba, że chcesz go nosić pod mankietem - z tym może być spory problem :mrgreen:

:
nie pamiętam już koloru bezela szczerze mówiąc. a z tym malowanym na czarno nie ma problemu/ nie schodzi ta barwa? to jest jakoś napylane na bezel?

:
Maru123 napisał/a:
nie schodzi ta barwa? to jest jakoś napylane na bezel?

U mnie nie ma nawet mikroryski :smile: , to jest powłoka chyba pvd. Nic nie schodzi, mam jednolity kolor na całej powierzchni.

:
ok dziękuję Ci Tomku za odp.

w takim razie będę polował i szukał :roll:

:
Najszybciej trafisz używany na bazarku WUS. U nas szanse niewielkie, w Polsce nie ma zbyt wielu Cave Dwellerów ... Chyba 3 albo 4 szt, jeden jeszcze w drodze ..

:
Na wszelki wypadek: gdyby ktoś chciał drogo sprzedać to proszę o PW.

:
A Żółtek już w Mieście Łodzi... :-)

:
Santino napisał/a:
A Żółtek już w Mieście Łodzi... :-)

poka poka :shock:

:
Maru123 napisał/a:
poka poka

No przecież nie u mnie jeszcze :-(

:
Ponoć do końca tygodnia nosi go listonosz :P