Z powodu, że wylicytował się pilocik od Juriego na 24mm nato o dość "wyrazistym" kolorze poszukuję mu nowego ciekawego "wyrazistego" wdzianka- najlepiej o niejednolitym brązowym kolorze. Spory rozmiar i 24mm w uszkach pozwalają poszaleć.
Oto pacjent:
Macie jakiś fajny pomysł? Może u naszych paskorobów jakieś ciekawe 24mm zalegają
Wstępnie myślałem o takim riosie:
Jednak to chyba nie to...
Może coś z C&B - kto miał i jak z jakościa?
Odpowiedz do tematu
: Pasek do Pilota JL (Vodolaz w wersji Juriego)
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-07-25, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-07-25, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
:
no pewnie, ze nie to.
Uderzaj do paskorobow i uszyj przypalany braz z biala/kremowa nitka. Albo szycie w iksa, albo cos tam jeszcze. Szeroki pasek, to i pokombinowac z nicmi mozna.
Uderzaj do paskorobow i uszyj przypalany braz z biala/kremowa nitka. Albo szycie w iksa, albo cos tam jeszcze. Szeroki pasek, to i pokombinowac z nicmi mozna.
beceen | ***** ***
:
Od mistrza Denikleusa taki mi się podoba Tylko nie wiem jakby się spasował z kopertą Vodołaza
:
nieee, ja bym poszedl w gladka skore - przypalana wzdluz szwow.
Ewentualnie moze cos jasnobezowego a la paski stenka
Ewentualnie moze cos jasnobezowego a la paski stenka
beceen | ***** ***
:
beceen, - no jasne paski jak u stenka to nie bardzo... Bo mam stenka
[ Dodano: 2012-07-25, 21:38 ]
Towarzyszka życia takiego mi podsunęła
[ Dodano: 2012-07-25, 21:38 ]
Towarzyszka życia takiego mi podsunęła
:
a ja mam pasek imo idealny... leży w pudle.
Jakbyś był zainteresowany, to śmiało.
Jakbyś był zainteresowany, to śmiało.
:
Ten pasek mam, miękki i bardzo wygodny ..
:
Decyzja chyba podjęta, zakupię do Vodołaza pozycję poleconą przez Małżonkę czyli:
Dodatkowo jako rezerwę popełnię chyba też ten paseczek (później zapadnie decyzja czy powędruje on do Alphy czy jak Canvas nie przypasuje to do Vodołaza)
Dodatkowo jako rezerwę popełnię chyba też ten paseczek (później zapadnie decyzja czy powędruje on do Alphy czy jak Canvas nie przypasuje to do Vodołaza)
:
A ja myślę, że pasior w ciemnym brązie, na maksa surowy, bez żadnych przeszyć będzie gitara. Ale ja się nie znam
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-07-26, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu, miałem taki podobny parciany pasek z Moratello przy Wodołazie. Nie warto. On ma nieobszyte otwory na zapięcie. Wiesz jak wyglądały po miesiącu?
Z drugiej strony, mając na forum takich strapmakerów, nie zastanawiałbym się ani chwili i nie myślałbym o kupowaniu gotowego paska. I właśnie sobie zamówiłem nowy paseczek do swojego Wodołaza .
Z drugiej strony, mając na forum takich strapmakerów, nie zastanawiałbym się ani chwili i nie myślałbym o kupowaniu gotowego paska. I właśnie sobie zamówiłem nowy paseczek do swojego Wodołaza .
Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-07-26, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten, co małżonka pokazała, to imo najgorszy wybór, sorry.
:
+1
Remik napisał/a: |
A ja myślę, że pasior w ciemnym brązie, na maksa surowy, bez żadnych przeszyć będzie gitara. Ale ja się nie znam |
+1
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-08-04, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Trochę odkopię bo pacjent jeszcze nie dotarł ale w poniedziałek powinien być A co powiecie o takim Stachowym paseczku do Avii?
lub taki
lub taki
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-08-04, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja już gdzieś o tych paskach pisałem... oba świetne, szczególnie ten drugi.
Ale ja bym nie kupił, skóra jest mało praktyczna.
Ale ja bym nie kupił, skóra jest mało praktyczna.
:
Odpowiedz do tematu
Drugi malinka i ja bym kupił, bo skórka rulez...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają