No i musiałem pobiec po pasek i szkiełko. Czy się opłacało? Zobaczcie sami:
Odpowiedz do tematu
: Pam param pam pam - Sława
:
Podrupkaż!
Zapaskuj ją na brązowo - zobaczysz że wygląda DOBRZE
Zapaskuj ją na brązowo - zobaczysz że wygląda DOBRZE
:
Paprykarz
Chciałem szorstki w brązie, ale nie mieli. Po namyśle darowałem sobie też strusia.
Uprzedzając ewentualne pytania - to nie ja nabyłem zegarek od Majowego na Kizi (mnie udało się kupić za 1/6 jego ceny)
Chciałem szorstki w brązie, ale nie mieli. Po namyśle darowałem sobie też strusia.
Uprzedzając ewentualne pytania - to nie ja nabyłem zegarek od Majowego na Kizi (mnie udało się kupić za 1/6 jego ceny)
:
Fajna jest!
Mi również udało się dokonać zakupu duuużo taniej, może nie za 1/6, ale za 1/3 gdzieś. Za to po przeglądzie i z nowym szkłem Szkoda tylko, że sprzedałem...
Mi również udało się dokonać zakupu duuużo taniej, może nie za 1/6, ale za 1/3 gdzieś. Za to po przeglądzie i z nowym szkłem Szkoda tylko, że sprzedałem...
:
No teraz wygląda rasowo
:
o niebo lepiej, niż wczoraj wieczorem, prawda?
:
dzień do nocy
:
Teraz wiadomo z czego cwaniaczki z OP zerżnęli kopertę, ....Sławka moidna
:
Jest konkret! Zazdroszczę kurde Kiedy sprzedajesz?? Jak coś to biorę Myślę, że warto zrobić teraz raban i przestać kupować OP bo walą podróby, aż miło
:
Fajny Sławomir Szczerze zazdraszczam.
:
Rewelka
Chyba na długo zagości na nadgarstku
Chyba na długo zagości na nadgarstku
:
Sława ! ! !
Bardzo fajny zegarek
Bardzo fajny zegarek
:
Mam identyczną Sławę i chciałem ją sprzedać, ale oglądając te fotki dochodzę do wniosku, że zostaje
:
Odpowiedz do tematu
Pochwalę się i powiem, że 30 min temu wróciłem z taką samą do domu Jeszcze pasek i jazda