Fotorelacja bomba
Teraz czekam na podobną ze składania proofa Foki
Odpowiedz do tematu
:
:
No co,cholipka?Ja tylko czytam pomiedzy wierszami
Maxio napisał/a: |
...te, magister...nie cfaniakuj...Obrazek |
No co,cholipka?Ja tylko czytam pomiedzy wierszami
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
wątek ma 7 stron z czego ponad połowa to pingolenie o szopenie
miejmy szacunek do siebie, ja to czytam w PRACY ja nie mam czasu na bzdety ja chce wejść, przeczytać konkrety i wyjść
łazęgi
miejmy szacunek do siebie, ja to czytam w PRACY ja nie mam czasu na bzdety ja chce wejść, przeczytać konkrety i wyjść
łazęgi
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Niech mu ktoś da ostrzegacza za brak kindersztuby i domiemany sabotaż
ciniol napisał/a: |
miejmy szacunek do siebie, ja to czytam w PRACY ja nie mam czasu na bzdety ja chce wejść, przeczytać konkrety i wyjść łazęgi |
Niech mu ktoś da ostrzegacza za brak kindersztuby i domiemany sabotaż
:
Nie rozumiem.Pan do kogo?
Informacja znajduje sie, prosze Pana na szostym pietrze,schody na lewo.Tylko prosze uwazac,porecze wyniesli zlomiarze.
Hildeburg Pompa
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-03-26, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
ciniol napisał/a: |
miejmy szacunek do siebie, ja to czytam w PRACY ja nie mam czasu na bzdety ja chce wejść, przeczytać konkrety i wyjść łazęgi |
Nie rozumiem.Pan do kogo?
Informacja znajduje sie, prosze Pana na szostym pietrze,schody na lewo.Tylko prosze uwazac,porecze wyniesli zlomiarze.
Hildeburg Pompa
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-03-26, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
O!Prosze!Kolejny delikwent co to go kolejka nie obowiazuje!Panie Mieciu,Pan zagarnie tego tutaj gagatka do kotlowni,wegla poszufluje moze zmadrzeje.
Tu jest prosze Pana Urzad Miasta,a nie jakies Disko!
Zygfryd Rzerzaczka
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-03-26, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Ten Pan tu wogóle nie stał |
O!Prosze!Kolejny delikwent co to go kolejka nie obowiazuje!Panie Mieciu,Pan zagarnie tego tutaj gagatka do kotlowni,wegla poszufluje moze zmadrzeje.
Tu jest prosze Pana Urzad Miasta,a nie jakies Disko!
Zygfryd Rzerzaczka
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-03-26, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
:
do Bydgoszczy będę jeździł a w tym wątku już nic nie przeczytam
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, aaaaa do Bydzi zapraszamy ,, jeno w Brombergu mudzinów bijom Panie
:
Znaczy się tak na trzeźwo? Nie może być
A relacja przednia, gabinet nic wspólnego ze słis kłalitą nie ma bo mieć nie może - czystymi ręcami wszystko się odbywa i to nad stołem, czytać ze zrozumieniem
A relacja przednia, gabinet nic wspólnego ze słis kłalitą nie ma bo mieć nie może - czystymi ręcami wszystko się odbywa i to nad stołem, czytać ze zrozumieniem
:
Na trzezwo?U nas?Torsen,dobrze sie czujesz?
torsen napisał/a: |
Znaczy się tak na trzeźwo? |
Na trzezwo?U nas?Torsen,dobrze sie czujesz?
:
na trzeźwo czy po spożyciu jakie to ma znaczenie?
poziom będzie ten sam, z syrenki ferrari nie zrobisz
i za to mogę dostać ostrzegacza
poziom będzie ten sam, z syrenki ferrari nie zrobisz
i za to mogę dostać ostrzegacza
:
ciniol, na oszczegacza to se trza zasłużyć
:
Odpowiedz do tematu
Oj, melepety, melepety.
Słyszeli pewnie na jedynym słusznym forumie legendy, o tym siwym zegarmistrzu co tymi ręncyma, te zegarki kłalitaśne dopieszcza, wałki szlifuje, śrubki dokręca?
Teraz widać że to nie legendy ino samiućka prawda, jeno brodę zgolił, coby latającym pod szkłem owłosieniem nie psuć wizerunku marki.
Maxio miszcz, wisisz mi chusteczki
Słyszeli pewnie na jedynym słusznym forumie legendy, o tym siwym zegarmistrzu co tymi ręncyma, te zegarki kłalitaśne dopieszcza, wałki szlifuje, śrubki dokręca?
Teraz widać że to nie legendy ino samiućka prawda, jeno brodę zgolił, coby latającym pod szkłem owłosieniem nie psuć wizerunku marki.
Maxio miszcz, wisisz mi chusteczki