Blaz - to może przez mój urok osobisty, tak ujmujący na tle Twojej odrażającej krnąbrności III stopnia, uzyskiwałem korzystniejsze rabaty?
A może po prostu mam skromniejsze oczekiwania...
Odpowiedz do tematu
:
:
Ja nie mam żadnych oczekiwań wobec sklepów stacjonarnych. Bo to, żeby personel wiedział co ma, żadnym oczekiwaniem nie jest. Jest oczywistością.
Co do rabatów to w stacjonarnych sklepach z reguły o nie się nie pytam, bo cena z oddali odstrasza i żaden rabat nie pomoże.
Co do rabatów to w stacjonarnych sklepach z reguły o nie się nie pytam, bo cena z oddali odstrasza i żaden rabat nie pomoże.
:
Wszystko zależy, co komu leży. To, że drożej, to oczywiste. Wirtualny biznes zawsze tańszy od stacjonarnego i ten drugi nigdy cenowo konkurencyjny nie będzie. Za to dzięki salonom mamy możliwość obejrzeć / pomacać zegarki na żywo.
Co do obsługi, też zależy. Czasem tak se, ale czasem bardzo ok. Oba Kruki w Warszawie, gdzie jestem regularnym gościem - na placu Konstytucji i Trzech Krzyży - pełna kultura i profeska. W Apart w Galerii Łódzkiej i Śliwiński w Manufakturze - prawdziwi pasjonaci, z którymi parę razy zdarzyło mi się pogadać całkiem długo o zegarkach i życiu ogólnie
Co do obsługi, też zależy. Czasem tak se, ale czasem bardzo ok. Oba Kruki w Warszawie, gdzie jestem regularnym gościem - na placu Konstytucji i Trzech Krzyży - pełna kultura i profeska. W Apart w Galerii Łódzkiej i Śliwiński w Manufakturze - prawdziwi pasjonaci, z którymi parę razy zdarzyło mi się pogadać całkiem długo o zegarkach i życiu ogólnie
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
O Śliwińskim też złego słowa nie powiem ale ostatnimi czasy jak bywam to są tam dwie dziewczyny i o zegarkach pojęcie mają raczej oględne ale gość w okularach - pasjonat! miło wejść i zagadać.
:
Ze sklepem Śliwińskiego rozmawiałem on-line ze strony. Krótka informacja, ale treściwa. Ktoś tam się zna na rzeczy widać. Plus.
:
mechanika od kwarca to odrozniaja
ale manuala od automata (oczywiscie jak nie pisze na tarczy automatic) to juz ciezko
ale manuala od automata (oczywiscie jak nie pisze na tarczy automatic) to juz ciezko
:
O! Muszę sprawdzić.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-16, 08:57, w całości zmieniany 3 razy
Dziś majstersztyk rodem z Tajmtrędu !!!
Zachodzę, patrzę, a tam czarny monster na bransie za jedyne 1543 zyla !!!
Chyba ich do reszty po!@#$%o !!!
Chomik, rozumiem Twoje rozgoryczenie
Zachodzę, patrzę, a tam czarny monster na bransie za jedyne 1543 zyla !!!
Chyba ich do reszty po!@#$%o !!!
Chomik, rozumiem Twoje rozgoryczenie
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-16, 08:57, w całości zmieniany 3 razy
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Eee tam ..
Po prostu szukają chętnych do sexgruppen, co lubią jak się za nimi, na stojąco, stoi Powinni na forach paranoisti poszukać
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-16, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
chomior napisał/a: |
Chyba ich do reszty po!@#$%o !!! |
Eee tam ..
Po prostu szukają chętnych do sexgruppen, co lubią jak się za nimi, na stojąco, stoi Powinni na forach paranoisti poszukać
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-16, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
:
A to i tak sukces, że w końcu jest, bo do niedawna w ogóle nie mieli pojęcia, że taki model istnieje.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-07-16, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
chomior napisał/a: |
Dziś majstersztyk rodem z Tajmtrędu !!!
Zachodzę, patrzę, a tam czarny monster na bransie za jedyne 1543 zyla !!! Chyba ich do reszty porąbało !!! |
A to i tak sukces, że w końcu jest, bo do niedawna w ogóle nie mieli pojęcia, że taki model istnieje.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-07-16, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
:
...Blaz, wyedytuj se cytat, bo ja za krótki jestem
:
Patrz, nawet nie zwróciłem uwagi.
:
nie chciało mi się czytać wszystkiego ale z grubsza wiem ocb.
ja kupiłem Edoxa w Aparcie w Łodzi w Galerii Ł.
czemu piszę gdzie? ano temu, że mam (oczywiście to wyjątek od reguły) jak najlepsze zdanie na temat tego sklepu.
primo Edoxów było w necie mało - a u nich dostałem rabat (z grubsza 10%) co się chwali jeśli nie ma konkurencji...
drugie primo to jest jeden z niewielu sklepów , które mają fachową obsługę.
Gość starszy jest obcykany ale nie tak jak ten młody. Ten to w ogóle ma świra:
nagroda dla najlepszego sprzedawcy zegarków w PL (Apartu), miłośnik Roleksa (albo Breitlinga, nie pamiętam) - chyba na własny koszt zrobił sobie wycieczkę do ich firmy. Był na 1 spotkaniu klubowym forum, którego nie ma bo wyczytał, że będą ciekawi goście...
Ogólnie wie naprawdę sporo o zegarkach i jest spoko.
ogólnie mają dobre podejście - zanim kupiłem, absolutnie nie oceniali mnie wcześniej po wyglądzie (jak często gdzie indziej) i dali przymierzyć najdroższe IWC, JLC itp - leżało na blacie z 10 sztuk, i luz!
A muszę zaznaczyć, że chodzę w ubraniach luźnych i często jestem zarośnięty
na ręku miałem seiko
A panie nawet nie udają, że się znają tylko od razu dzwonią po kolegów, nawet jak ich nie ma i umawiają klienta.
super
ja kupiłem Edoxa w Aparcie w Łodzi w Galerii Ł.
czemu piszę gdzie? ano temu, że mam (oczywiście to wyjątek od reguły) jak najlepsze zdanie na temat tego sklepu.
primo Edoxów było w necie mało - a u nich dostałem rabat (z grubsza 10%) co się chwali jeśli nie ma konkurencji...
drugie primo to jest jeden z niewielu sklepów , które mają fachową obsługę.
Gość starszy jest obcykany ale nie tak jak ten młody. Ten to w ogóle ma świra:
nagroda dla najlepszego sprzedawcy zegarków w PL (Apartu), miłośnik Roleksa (albo Breitlinga, nie pamiętam) - chyba na własny koszt zrobił sobie wycieczkę do ich firmy. Był na 1 spotkaniu klubowym forum, którego nie ma bo wyczytał, że będą ciekawi goście...
Ogólnie wie naprawdę sporo o zegarkach i jest spoko.
ogólnie mają dobre podejście - zanim kupiłem, absolutnie nie oceniali mnie wcześniej po wyglądzie (jak często gdzie indziej) i dali przymierzyć najdroższe IWC, JLC itp - leżało na blacie z 10 sztuk, i luz!
A muszę zaznaczyć, że chodzę w ubraniach luźnych i często jestem zarośnięty
na ręku miałem seiko
A panie nawet nie udają, że się znają tylko od razu dzwonią po kolegów, nawet jak ich nie ma i umawiają klienta.
super
Skate or die!
:
No to trafiłeś na sprzedawcę prostolinijnego.
:
Odpowiedz do tematu
Koledzy, czemu tam są takie promocje? Może to jakieś leżaki z innych salonów są ?