Odpowiedz do tematu
:
Kto wie co tam im w tym ryzu daja?Hormony jakies alboco...
Hej,ho!
Franciszek Trabka
Hej,ho!
Franciszek Trabka
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Przestudiowałem temat bardzo dokładnie i nie dostrzegłem najważniejszej czynności, jeśli chodzi o ukłalicenie zegarka. Mianowicie nigdzie nie ma fioletowej krowy z Alp, która językiem onym kłalitnym mlaśnie zegarek po złożeniu. W związku z tym te zegarki to jakaś podróba, na pewno chińska. Tfu!
I przywieszki nie ma, wstyd!
I przywieszki nie ma, wstyd!
Super Podpis Bulwo
:
Oj tam oj tam krowa to nasza mućka i mlaska przed samą wysyłką
Stig napisał/a: |
Przestudiowałem temat bardzo dokładnie i nie dostrzegłem najważniejszej czynności, jeśli chodzi o ukłalicenie zegarka. Mianowicie nigdzie nie ma fioletowej krowy z Alp, która językiem onym kłalitnym mlaśnie zegarek po złożeniu. W związku z tym te zegarki to jakaś podróba, na pewno chińska. Tfu!
I przywieszki nie ma, wstyd! |
Oj tam oj tam krowa to nasza mućka i mlaska przed samą wysyłką
:
Koperty zakleja jezorem
turbiss napisał/a: | ||
Oj tam oj tam krowa to nasza mućka i mlaska przed samą wysyłką |
Koperty zakleja jezorem
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
byś sobie Svedos chociaż milkę w fioletowym opakowaniu na biurku położył, coby się ładnie kadrowała... a tak - dupa! nie ma kłality!
a kto ci zdjęcia robił? ta sekretarka co spod biurka wyszła?
a kto ci zdjęcia robił? ta sekretarka co spod biurka wyszła?
Skate or die!
:
Przecież już od dawna wiadomo, że Svedos i ALAMO to dwa chińczyki, z jednej chińskiej matki i jednego ojca, też chińczyka ..
Panie Wang Li Svedos - fajny fotoreportaż. Czekam na jakiś filmik
Damian napisał/a: |
że tam siedzi przebrany azjata |
Przecież już od dawna wiadomo, że Svedos i ALAMO to dwa chińczyki, z jednej chińskiej matki i jednego ojca, też chińczyka ..
Panie Wang Li Svedos - fajny fotoreportaż. Czekam na jakiś filmik
:
Musi samowyzwalacza jeszcze wykorzystuje haniebnie za marny wikt (bez opierunku)
prezesso79 napisał/a: |
...a kto ci zdjęcia robił?... |
Musi samowyzwalacza jeszcze wykorzystuje haniebnie za marny wikt (bez opierunku)
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Svedos, a Osoba to te lunetkę na stałe tak ma w tym oku
jak tak,to w 6-ym Terminatorze rola pewna
jak tak,to w 6-ym Terminatorze rola pewna
:
...zrobiłem szybki test na kłalitę stanowiska pracy...i mi się wszystko zgadza...
:
Maxio, noooo,,, kreski proste ,, ale bezel klekoce Panie
:
...ja o stanowisku pracy te dowody pokazałem, a nie o bezelu co to tam klekocze gdzie nie popadnie
:
Maxio, oplułem monitor
Segoy
:
Sobie Maxio naszkicowal dwie funkcje w paincie i mi tu udowadniac bedzie,cholerka...
:
Odpowiedz do tematu
...te, magister...nie cfaniakuj...