Odpowiedz do tematu
:
Eeeee tak tylko zapytałem, otóż na tarczy nie ma napisu RUHLA i wszystko wskazuje na to że go tam nigdy nie było, nie najmniejszych śladów ingerencji w tym miejscu gdzie powinien być.
:
Brakiem napisu Ruhla na tarczy?
Gratuluje nabytku
Gratuluje nabytku
:
IMO metoda na przylepiec była grana.
J.
Svedos napisał/a: |
Eeeee tak tylko zapytałem, otóż na tarczy nie ma napisu RUHLA i wszystko wskazuje na to że go tam nigdy nie było, nie najmniejszych śladów ingerencji w tym miejscu gdzie powinien być. |
IMO metoda na przylepiec była grana.
J.
:
Jacek wątpię - sam mam takiego oraz widziałem jeszcze przynajmniej 2 które nie miały, więc chyba nie odpadały a po prostu ich nigdy nie było
:
Jak najbardziej możliwe.
J.
J.
:
ładny zegarek
szukam takiego,
pomyślałęm o jego ojczyźnie i wczoraj zaglądałęm na ebay.de
niestety nie jest tanio
szukam takiego,
pomyślałęm o jego ojczyźnie i wczoraj zaglądałęm na ebay.de
niestety nie jest tanio
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-10-11, 11:17, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-10-11, 11:17, w całości zmieniany 2 razy
:
powiem tak twoje fotki mnie zainspirowały i zacząłem intensywnie rozglądać się za takim cudem ale nie jest prosto i to nawet nie kwestia ceny więc jakbyś coś miał na zbyciu to jestem w gotowości ale pewnie takich propozycji padało już wiele.
A w ogóle fotki
A w ogóle fotki
:
Svedos nie będę ukrywał że to przez Ciebie, siedziałem przy kompie sprawdzając dzień w dzień ebay, a moja skrzynka mailowa zapełniała się informacjami przegranych aukcjach!!!
Ale udało się i czekam na przesyłkę z Bułgarii, wiele mnie to kosztowało również finansowo, mam nadzieję że zegarek mi to wynagrodzi!!
Ale udało się i czekam na przesyłkę z Bułgarii, wiele mnie to kosztowało również finansowo, mam nadzieję że zegarek mi to wynagrodzi!!
:
Jako eksponat - zapewne tak
J.
daniels4 napisał/a: |
(...) mam nadzieję że zegarek mi to wynagrodzi!! |
Jako eksponat - zapewne tak
J.
:
U mnie taka..i prawie działa ! tzn godzine wskazuje dosc dokładnie
Słaba jakosc zdjecia, chyba przez porysowane szkiełko.
Mankament to to iż u mnie czerwona wskazówka, jak domniemam stopera co ja wyzeruje to samoistnie rusza i zatrzymuje sie na godz.2. Do tego jak juz z premedytacja puszczm stoper i tak dalej niz godz.2 nie idzie.
Słaba jakosc zdjecia, chyba przez porysowane szkiełko.
Mankament to to iż u mnie czerwona wskazówka, jak domniemam stopera co ja wyzeruje to samoistnie rusza i zatrzymuje sie na godz.2. Do tego jak juz z premedytacja puszczm stoper i tak dalej niz godz.2 nie idzie.
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Pal diabli sekundnik, ważne żeś się do elitarnej sekty dostał
J.
J.
:
znaczy sie jam ELYTA
Odpowiedz do tematu
Jacek. napisał/a: |
Pal diabli sekundnik, ważne żeś się do elitarnej sekty dostał
J. |
znaczy sie jam ELYTA
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..