Odpowiedz do tematu
:
Siła naszego forum jak widać rośnie.
:
Przy okazji będę miał kopertę do modowania, Maxio tchnął we mnie jednego pomysła , jak się potykaliśmy na ubitej ziemi.
:
Sila w nas w tej czesci EU jestesmy jedynym forum opiniotworczym na temat chinskich zegarkow.
Mam pewne domysly ze juz paru ludkow z zagramanicy uzylo google translator by poczytac nasze forum.
Zetelnosc zawsze wygra
Mam pewne domysly ze juz paru ludkow z zagramanicy uzylo google translator by poczytac nasze forum.
Zetelnosc zawsze wygra
:
...no i tym prostym sposobem svedos będzie pierwszy ode mnie "0" />
...napisz, może dwie Ci podeśle
svedos napisał: |
Przy okazji będę miał kopertę do modowania, Maxio tchnął we mnie jednego pomysła , jak się potykaliśmy na ubitej ziemi. |
...no i tym prostym sposobem svedos będzie pierwszy ode mnie "0" />
...napisz, może dwie Ci podeśle
:
Szkoda, że nie ma tych zegarków na Kup Teraz W licytacjach schodzą po ok 30GBP a jak zapytałem, że chce kupić poza aukcją to gościu walnął 40GBP + shipping wrrrrr ...
:
...nie sposób się nie zgodzić...i niech ktoś powie, że nato nie pasuje do garniaka...
:
Na pewno to nato pasuje do miglanca
Maxio napisał/a: |
...nie sposób się nie zgodzić...i niech ktoś powie, że nato nie pasuje do garniaka...Obrazek |
Na pewno to nato pasuje do miglanca
:
A jak wiadomo, każdy zegar pasuje do garniaka...
I kółko się zamyka
I kółko się zamyka
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Sylwek - do miglanca to żeś przecież zakupił Marataca tylko przez pomroczność jasną wziąłeś z czerwoną nitką ale NATO też podchodzi
:
Maratac jakoś mi nie podszedł, za twardy i źle się zakłada , do pływania jest idealny , ale do codziennego noszenia to już tak sobie
kadarius napisał/a: |
Sylwek - do miglanca to żeś przecież zakupił Marataca tylko przez pomroczność jasną wziąłeś z czerwoną nitką ale NATO też podchodzi |
Maratac jakoś mi nie podszedł, za twardy i źle się zakłada , do pływania jest idealny , ale do codziennego noszenia to już tak sobie
:
Bluźnisz Svedosie!
:
mam materaca przy sterylnej planetoidzie. I ku mojemu zdumieniu zaczął podśmierdywać po tygodniowym intensywnym noszeniu...
:
Odpowiedz do tematu
Naprawdę? A wszędzie go chwalą...