Rolmops MIGLANC
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Siła naszego forum jak widać rośnie. :D

:
Przy okazji będę miał kopertę do modowania, Maxio tchnął we mnie jednego pomysła :lol: :wink: , jak się potykaliśmy na ubitej ziemi.

:
Sila w nas w tej czesci EU jestesmy jedynym forum opiniotworczym na temat chinskich zegarkow.

Mam pewne domysly ze juz paru ludkow z zagramanicy uzylo google translator by poczytac nasze forum.

Zetelnosc zawsze wygra

:
svedos napisał:
Przy okazji będę miał kopertę do modowania, Maxio tchnął we mnie jednego pomysła :lol: :wink: , jak się potykaliśmy na ubitej ziemi.

...no i tym prostym sposobem svedos będzie pierwszy ode mnie :evil: "0" /> :twisted:

...napisz, może dwie Ci podeśle :twisted:

Darecki
[Usunięty]
:
Szkoda, że nie ma tych zegarków na Kup Teraz :( W licytacjach schodzą po ok 30GBP a jak zapytałem, że chce kupić poza aukcją to gościu walnął 40GBP + shipping wrrrrr ...

:
Nareszcie trafiłem na pasek idealnie pasujący do Miglanca

:
...nie sposób się nie zgodzić...i niech ktoś powie, że nato nie pasuje do garniaka...

:
Maxio napisał/a:
...nie sposób się nie zgodzić...i niech ktoś powie, że nato nie pasuje do garniaka...Obrazek

Na pewno to nato pasuje do miglanca :mrgreen:

:
A jak wiadomo, każdy zegar pasuje do garniaka...
I kółko się zamyka :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Sylwek - do miglanca to żeś przecież zakupił Marataca tylko przez pomroczność jasną wziąłeś z czerwoną nitką :) ale NATO też podchodzi :mrgreen:

:
kadarius napisał/a:
Sylwek - do miglanca to żeś przecież zakupił Marataca tylko przez pomroczność jasną wziąłeś z czerwoną nitką :) ale NATO też podchodzi :mrgreen:

Maratac jakoś mi nie podszedł, za twardy i źle się zakłada :wink: , do pływania jest idealny , ale do codziennego noszenia to już tak sobie

Blaz
[Usunięty]
:
Bluźnisz Svedosie! :shock: :mrgreen:

:
Materac nie jest taki zły .

maciek
[Usunięty]
:
mam materaca przy sterylnej planetoidzie. I ku mojemu zdumieniu zaczął podśmierdywać po tygodniowym intensywnym noszeniu... :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Naprawdę? :shock: A wszędzie go chwalą...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum