Odpowiedz do tematu
:
No co za bezczelność... Wygląda na to, że admini CW, a teraz Gerlach są nieustannie pod lupą jakichś maniaków. Ale teraz jest już ustawa o stalkingu przecież, tylko policja też musi chcieć coś zrobić
:
A w nosie, grunt że gad nikogo nie oszukał.
Blaz napisał/a: |
Wyłudzenie byłoby w momencie, w którym ktoś przelałby pieniądze. Dlatego Alamos mówił, że zareagował za szybko, na szczęście dla tego idioty, który to zrobił. |
A w nosie, grunt że gad nikogo nie oszukał.
:
Z drugiej strony byłby chociaż nr konta w banku i ślad po delikwencie
:
wszystkiego można się spodziewać...
Stasiu napisał/a: |
strix napisał/a:
no niezly zoz tfuuu tzn sos s mam podobne nieodparte wrażenie... |
wszystkiego można się spodziewać...
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Ale patrząc z drugiej strony to należy pogratulować Gerlachowi sławy.
Są już jak nie przymierzając adidas albo inny roleks
Ale patrząc z drugiej strony to należy pogratulować Gerlachowi sławy.
Są już jak nie przymierzając adidas albo inny roleks
:
Ty to lepiej dzieci baw, a nie figle Ci w głowie
ALAMO napisał/a: |
Aż bym sobie cos sfingował |
Ty to lepiej dzieci baw, a nie figle Ci w głowie
:
Albo jak Biedronka Codziennie niskie ceny Przez lata utwierdzano nas w opinii, że się nie da, że musi kosztować. A okazało się, że się da a ceny nie muszą być z sufitu.
wahin napisał/a: |
Są już jak nie przymierzając adidas albo inny roleks |
Albo jak Biedronka Codziennie niskie ceny Przez lata utwierdzano nas w opinii, że się nie da, że musi kosztować. A okazało się, że się da a ceny nie muszą być z sufitu.
:
Ojtam ojtam, chinskie zegarki co udaja polskie, to pewnie, ze tanie
Tomek napisał/a: | ||
Albo jak Biedronka Codziennie niskie ceny Przez lata utwierdzano nas w opinii, że się nie da, że musi kosztować. A okazało się, że się da a ceny nie muszą być z sufitu. |
Ojtam ojtam, chinskie zegarki co udaja polskie, to pewnie, ze tanie
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
a Tyś taki rozmowny tutaj ,a jak chomior Ci kazał cos powiedzieć na żywca , toś wydusił tylko "coś z odwłoka
ALAMO napisał/a: |
Aż bym sobie cos sfingował |
a Tyś taki rozmowny tutaj ,a jak chomior Ci kazał cos powiedzieć na żywca , toś wydusił tylko "coś z odwłoka
:
Hy hy hy hy hy hy hy !!!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Niestety okazało się, że nie ma żadnej grubszej afery
Dwoje "bardzo mądrych" ludzi postanowiło zrobić mi żart, widząc moją aktywność na fb...
Teraz będą mieć wycieczkę do Szczecina, a mówiłem im kiedyś, że przegną pałkę ze swoimi żartami, to nie słuchali
Dwoje "bardzo mądrych" ludzi postanowiło zrobić mi żart, widząc moją aktywność na fb...
Teraz będą mieć wycieczkę do Szczecina, a mówiłem im kiedyś, że przegną pałkę ze swoimi żartami, to nie słuchali
:
Mam nadzieję, że jeszcze nie oświeciłeś owych geniuszy. Nalezałoby zrobić teraz kamienna twarz i spytać np: A co teraz powiedzieć typkom z ABW? Bo wiecie, Gerlach robi jakieś tajne zamówienie rządowe, no i niby mnie jeszcze nie przesłuchiwali formalnie, ale...
Czy coś w tym duchu. Jak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Gnoo.
Czy coś w tym duchu. Jak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Gnoo.
:
Niestety ?!?
Czy tu chodzi o to by były afery czy może lepiej żeby nie było
Na moje lepiej jak nie ma... i oby jedynym problemem Gerlacha było jak ogarnąć do produkcji te wszystkie fajne projekty
Hendrix89 napisał/a: |
Niestety okazało się, że nie ma żadnej grubszej afery
Dwoje "bardzo mądrych" ludzi postanowiło zrobić mi żart, widząc moją aktywność na fb... Teraz będą mieć wycieczkę do Szczecina, a mówiłem im kiedyś, że przegną pałkę ze swoimi żartami, to nie słuchali |
Niestety ?!?
Czy tu chodzi o to by były afery czy może lepiej żeby nie było
Na moje lepiej jak nie ma... i oby jedynym problemem Gerlacha było jak ogarnąć do produkcji te wszystkie fajne projekty
:
A jak ladnie poprosisz,to Ci Jacek nawet Boeinga albo Airbusa skoluje,co by nisko przelecial i postraszyl
Odpowiedz do tematu
Jacek. napisał/a: |
ak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Gnoo. |
A jak ladnie poprosisz,to Ci Jacek nawet Boeinga albo Airbusa skoluje,co by nisko przelecial i postraszyl
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "