Odpowiedz do tematu
:
Przecież nie zalejecie zegarka myjąc ręce, padającym deszczem, czy lepiąc nawet śnieżkę, jeśli ma jakąkolwiek wodoszczelność, a przy 5ATM to jak ktoś chce to nawet i spokojnie pływać może.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
O święta nieświadomości! Przecież ideał forumowy to: 300m wodoszczelności, luma ma po 24 godzinach w ciemności walić jak długie w poldku tatego, a tarcza ma być niebieska. Bez tego błeeee.
Gboo.
Gboo.
:
Świnte słowa xięda chrabonszcza
Gbou.
Gbou.
:
Luma zamiast lampki nocnej? Piszę się na to !!!
Jacek. napisał/a: |
O święta nieświadomości! Przecież ideał forumowy to: 300m wodoszczelności, luma ma po 24 godzinach w ciemności walić jak długie w poldku tatego, a tarcza ma być niebieska. Bez tego błeeee.
Gboo. |
Luma zamiast lampki nocnej? Piszę się na to !!!
Ну, погоди!
:
sie prototyp popełnił:
:
atomtomski,
Dobryyyy!
Dobryyyy!
:
Ładne cacko!
:
Ja wiem że jak ktoś kupuje to wie co to za marka , ale już innym podpatrzeć będzie ciężko , można by jakoś wyróżnić napis Xicorr
:
ładny i zachęcający do zakupu choćby z sentymentu za dawnymi laty gdy się fiaciszczem pociskało
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-02-18, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
atomtomski napisał/a: |
sie prototyp popełnił:
Obrazek |
ładny i zachęcający do zakupu choćby z sentymentu za dawnymi laty gdy się fiaciszczem pociskało
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-02-18, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
:
+1
Oprocz tego zegar super
Rudolf napisał/a: |
Ja wiem że jak ktoś kupuje to wie co to za marka , ale już innym podpatrzeć będzie ciężko , można by jakoś wyróżnić napis Xicorr |
+1
Oprocz tego zegar super
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Ostatnio zmieniony przez atomtomski 2015-02-18, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
My skromne chłopaki jesteśmy wystarczy tak jak jest.
W Gardzie też dużo osób mówiło, żeby jezioro dać w innym kolorze a wyszło super
[ Dodano: 2015-03-25, 10:29 ]
Który paseh bardziej fajniaszczy?
W Gardzie też dużo osób mówiło, żeby jezioro dać w innym kolorze a wyszło super
[ Dodano: 2015-03-25, 10:29 ]
Który paseh bardziej fajniaszczy?
Ostatnio zmieniony przez atomtomski 2015-02-18, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Macałem ten prototyp dziś w "Od czasu do czasu".
Nie powiem, ładnie na łapie leży
Nie powiem, ładnie na łapie leży
:
Woytec, lekki offtop , byłeś w Warszawie a ja dziś byłem przy Złotych Tarasach mogliśmy jakiś spot na szybko zrobić .
:
Odpowiedz do tematu
Musztarda po obiedzie
Za to ceny zegarków w tamtejszych sklepikach świeże, wiosenne i pną się do góry szybciej, niż u mnie przed domem trawka
Za to ceny zegarków w tamtejszych sklepikach świeże, wiosenne i pną się do góry szybciej, niż u mnie przed domem trawka