Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Byśta się historii uczyły to byśta wiedziały, że Polska ma kolonie na całym świecie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Chyba kolonie emigrantów
Tzw. Polonii.
Tzw. Polonii.
:
A mnie tam się wszystko podoba.
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Wieść z frontu, z tym że taka se
Podobnież goście którzy dostali nasze tarcze - nie skumali że to nie dla nich. Trochę ciężko w to uwierzyć prawdę mówiąc, bo my dostaliśmy przeznaczone dla nich próbki trzech modeli tarcz zupełnie innych , i różnych od naszych, ale ... niech im będzie.
W każdym razie, podobnież 'nie zorientowawszy się", 4 z tych tarcz "zużyli" - cokolwiek by to miało oznaczać. Zażądałem ich zwrotu bez względu na to, w jakim stanie się znajdują - rzekomo 'przetestowali je'. Ciekawe co można w tarczy 'testować Dostali info o copyrightach od nas, i od producenta tarcz. Dostałem też zapewnienie, że to bardzo poważni ludzie, i że nie będą tego naruszać. Zresztą, co im po tarczach naszych PZLek, to projekt tak hermetyczny, że nic z nim nikt nie jest w stanie zrobić.
W każdym razie - tarcz starczy dla wszystkich, ale skurczyła się nam rezerwa i tarcze zapasowe przez to. Producent obiecał, że sprawdzi czy u siebie nie ma jeszcze paru sztuk testowych, którymi mogłby uzupełnić nasze stany.
Ryzyko całego zajścia oceniam na niskie do bardzo niskiego, ale musiałem o tym wam powiedzieć
Podobnież goście którzy dostali nasze tarcze - nie skumali że to nie dla nich. Trochę ciężko w to uwierzyć prawdę mówiąc, bo my dostaliśmy przeznaczone dla nich próbki trzech modeli tarcz zupełnie innych , i różnych od naszych, ale ... niech im będzie.
W każdym razie, podobnież 'nie zorientowawszy się", 4 z tych tarcz "zużyli" - cokolwiek by to miało oznaczać. Zażądałem ich zwrotu bez względu na to, w jakim stanie się znajdują - rzekomo 'przetestowali je'. Ciekawe co można w tarczy 'testować Dostali info o copyrightach od nas, i od producenta tarcz. Dostałem też zapewnienie, że to bardzo poważni ludzie, i że nie będą tego naruszać. Zresztą, co im po tarczach naszych PZLek, to projekt tak hermetyczny, że nic z nim nikt nie jest w stanie zrobić.
W każdym razie - tarcz starczy dla wszystkich, ale skurczyła się nam rezerwa i tarcze zapasowe przez to. Producent obiecał, że sprawdzi czy u siebie nie ma jeszcze paru sztuk testowych, którymi mogłby uzupełnić nasze stany.
Ryzyko całego zajścia oceniam na niskie do bardzo niskiego, ale musiałem o tym wam powiedzieć
:
Proponuję przetestować ichnie cztery tarcze.
Ja i mój młotek deklarujemy gotowość testową...
Ja i mój młotek deklarujemy gotowość testową...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Wychodzi na to, że odbiór projektu przez masowego konsumenta jest aż nato dobry...
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ale to oznacza, że oni (kimkolwiek są) robią projekt na tych samych werkach?
:
A jak to sie stalo, cholera, ze te tarcze sie zamienily miejscami dostaw
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Znaczy się tarcze wykonane na takim poziomie że renomowany producent przyjął jako swoje
:
Pewno próbowali zamontować do Ety i po 4 razie skumali że to nie ta średnica i nóżki gdzie indziej .
:
Chyba nie do końca renomowany skoro ma problemy z identyfikacją własnego projektu tarczy
Aronus napisał/a: |
Znaczy się tarcze wykonane na takim poziomie że renomowany producent przyjął jako swoje |
Chyba nie do końca renomowany skoro ma problemy z identyfikacją własnego projektu tarczy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pewnie tym czterem osobom, które widziały tarcze prodżekt się spodobał i zrobią sobie teraz cztery takie. No nie ma rady w tej sytuacji, musicie cztery egzemplarze zrobić z opisem "testowy", bez certyfikatu itp. - kto rezygnuje?
Mieli kilka zamówień w tym samym czasie do zrealizowania i po prostu pomerdali im się adresaci. Takie beznamiętne podejście, niezwiązane emocjonalnie z prodżektem, czasem owocuje pomyłkami.
Ostatnio zmieniony przez torsen 2011-05-10, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Svedos napisał/a: |
W najgorszym przypadku pojawią się 4 podróby |
Pewnie tym czterem osobom, które widziały tarcze prodżekt się spodobał i zrobią sobie teraz cztery takie. No nie ma rady w tej sytuacji, musicie cztery egzemplarze zrobić z opisem "testowy", bez certyfikatu itp. - kto rezygnuje?
Fazi64 napisał/a: |
A jak to sie stalo, cholera, ze te tarcze sie zamienily miejscami dostaw |
Mieli kilka zamówień w tym samym czasie do zrealizowania i po prostu pomerdali im się adresaci. Takie beznamiętne podejście, niezwiązane emocjonalnie z prodżektem, czasem owocuje pomyłkami.
Ostatnio zmieniony przez torsen 2011-05-10, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Zwyczajnie - nakleili naklejki adresowe na złe koperty.
Gorzej, że teraz nie mam już pojęcia co te ciule napisali na deklaracji celnej
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Fazi64 napisał/a: |
A jak to sie stalo, cholera, ze te tarcze sie zamienily miejscami dostaw |
Zwyczajnie - nakleili naklejki adresowe na złe koperty.
Gorzej, że teraz nie mam już pojęcia co te ciule napisali na deklaracji celnej