Odpowiedz do tematu
:
Przypominam, że każda żona posiada sejf z biżuterią.
:
Źródło: Konstytucja RP
ALAMO napisał/a: |
....Braciszek ma zniżkę |
Cytat: |
Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne. 2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. |
Źródło: Konstytucja RP
:
Co to to nie
Ja, Smok pierwszy o sejfie wspomniałem
W ramach zadośćuczynienia za poniesione straty moralne żądam przeprosin na pierwszej stronie Naszego Dziennika
ALAMO napisał/a: |
Ja chcę tylko subtelnie i dyskretnie zaanonsować, że to MUA tego biznesa wymyślił |
Co to to nie
Ja, Smok pierwszy o sejfie wspomniałem
W ramach zadośćuczynienia za poniesione straty moralne żądam przeprosin na pierwszej stronie Naszego Dziennika
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Albo w prime time paśmie reklamowym Radia Maryja
:
Mały OT od OT-a
Tak sobie patrzę, co napisałem w poprzednim poście i dochodzę do wniosku, iż jeśli zacząłbym wychwalać na pewnym forum np. Parnisa a oni by mi zamknęli temat, albo zmieszali z błotem, to czy mógłbym, powołując się na art. 32 Konstytucji RP, pozwać ich?
Bo przecież cyt.
"Art. 32.
2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny."
Tak sobie patrzę, co napisałem w poprzednim poście i dochodzę do wniosku, iż jeśli zacząłbym wychwalać na pewnym forum np. Parnisa a oni by mi zamknęli temat, albo zmieszali z błotem, to czy mógłbym, powołując się na art. 32 Konstytucji RP, pozwać ich?
Bo przecież cyt.
"Art. 32.
2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny."
:
Ona dyskryminacja raczej w mua sejf bije
kadarius napisał/a: |
Tomek, trudno- przeżyję taką dyskryminację |
Ona dyskryminacja raczej w mua sejf bije
:
Chciałem tak nieśmiało zauważyć, że mam dwa sejfy
Z certyfikatami, sprawdzone przez służby i regularnie podlegające kontroli
Także ja mam najlepsze legalne sejfy i jeżeli ktoś potrzebuje legalizacji służę pomocą*
* za drobną opłatą
Z certyfikatami, sprawdzone przez służby i regularnie podlegające kontroli
Także ja mam najlepsze legalne sejfy i jeżeli ktoś potrzebuje legalizacji służę pomocą*
* za drobną opłatą
:
I oto chodzi
Skoro nic z nich nigdy nie wpłynęło to znaczy, że certyfikaty są jak najbardziej prawdziwe i sprawdzone
kadarius napisał/a: |
wahin ale ty masz te sejfy służbowe - kto wie KTO i CO w nich trzymał! |
I oto chodzi
Skoro nic z nich nigdy nie wpłynęło to znaczy, że certyfikaty są jak najbardziej prawdziwe i sprawdzone
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2010-10-13, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie, ku.... (Kumotrzy, oczywiście...)! Jak mogliśmy zapomnieć o najwazniejszym -zegarek składa się z rotomatu, nie istotne czy to kwarc czy mechanik. Ważne jest, żeby się uroczo kręcił. Rotomat oczywiście składa się z certyfikatu, przywieszki, naklejki z ceną oraz zegarka (vide katalog "Apartu") bo tych kręcących się w środku nie da przecież rady odczytać.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2010-10-13, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Podrupkarz zielonogórski
Svedos napisał/a: |
Kutwa rotomatu nie mam |
Podrupkarz zielonogórski
:
i tak lepiej brzmi od Paprykarza szczecińskiego
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-10-13, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: | ||
Podrupkarz zielonogórski |
i tak lepiej brzmi od Paprykarza szczecińskiego
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-10-13, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Udzielam ci bracie Svedos odpowiedzi wymijającej, a zaraz jak skonczę mycie - to cię do tego jeszcze dodatkowo fotkami nowych nabytków podkur ...