Zegarmistrz dziś na mnie spojrzał z pogardą...
Odpowiedz do tematu

:
Bój się marksistowskich bogow, Marcinie - toż to dopiero 16:30, a tu juz oczytany jesteś jak widzę :lol:

I jeszcze chcesz suwmiarką, barbarzynco ... a te inne melepety jakąś piłką ... idę stąd, przecież od razu wiadomo że to tylko chiński szmelc taką gufnianą piłka można odkręcać, a do klality trza mieć klalitetne klucze szpeszjal edyszyn laboratur du milkenkruffken :!: I to tylko wogóle serwis może otwierać, bo weźmiesz i popsujesz, no weź zostaw, no .... :!:

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-04-21, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
:
kaido2 napisał/a:

Panowie nie obrażcie się bo na urlopie jestem , ale te miszcze to mnie tylko konstrukcje rozpied....

To ja Cię bardzo przepraszam, że Ci spokój urlopu naruszam takimi opowieściami :mrgreen: Udanego, spokojnego wypoczynku życzę :mrgreen:

:
Krzychu Ty sie śmiejesz ,ale jeden taki odważny w moim mieście to już wyłapał, za to że we własnym królestwie podniósł głos.
Cytat:
To ja Cię bardzo przepraszam, że Ci spokój urlopu naruszam takimi opowieściami Udanego, spokojnego wypoczynku życzę

Uniosło mnie troche znów jak przeczytałem co te miszcze fachmany za bzdet opowiadają i jak się zachowują wobec klienta traktując go na poziomie szmaty.

[ Dodano: 2012-04-21, 17:13 ]
ALAMO napisał/a:

I jeszcze chcesz suwmiarką, barbarzynco ... :

No chyba nie s palca.

Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-04-22, 07:14, w całości zmieniany 3 razy
Pozdro!!!
:
Wracam na chwilę do tematu: przez ostatnie dwa tygodnie codziennie obserwuję mojego Parnisa i zeruję o tej samej porze. Z +40 sekund systematycznie odchyłka dobowa zmniejszyła się do +24,23, 22, a dziś do +21 sekund. Pełen nadziei oczekuję aż nieznacznie zbliży się do "0" i mam nadzieję, że nie przejdzie na ciemną stronę mocy :mrgreen: Czy kumotrzy posiadający werki St-25 mają w tej materii jakieś doświadczenia?

Ostatnio zmieniony przez fasachalan 2012-05-02, 17:23, w całości zmieniany 4 razy
:
St-25 :wink:

:
Rudolf napisał/a:
St-25 :wink:

ups... już się sprałem po twarzy i poprawiam. Dzięki Rudolf za czujność :oops:

:
Ja mam takie doświadczenia z ST 25 i innymi werkami, że jeśli odchyłka jest mniejsza niż 1 minuta na dobę, to jest ok ;-)

:
Santino napisał/a:
Ja mam takie doświadczenia z ST 25 i innymi werkami, że jeśli odchyłka jest mniejsza niż 1 minuta na dobę, to jest ok ;-)

Czy prawdą są informacje, że te werki potrafią pracować z odchyłką +-5sekund/miesiąc ? no niech stracę +-5sekund/dobę? :mrgreen: :idea: :razz: :oops:

:
Mój Parnis Portugalczyk chodzi po 2 miesiącach +3 sekundy na dobę.

Pozdrawiam
Eryk

:
Erolek napisał/a:
Mój Parnis Portugalczyk chodzi po 2 miesiącach +3 sekundy na dobę.

Pozdrawiam
Eryk

Eryk gdyby mój osiągnął taki wynik byłbym więcej niż zadowolony. Portugalczyk Parnisa bardzo mi się podoba, a jeszcze jak jest tak precyzyjny, to tylko mogę pogratulować. Również pozdrawiam.

:
Mój Dzik, po kilku dniach regulacji, od wczoraj od południa jedzie na zero z zegarem radiowym.

:
Ja zauważyłem dziś niepokojący objaw, a nic nie piłem :razz: serio. Od rana mniej więcej co godzinę śledziłem odchyłkę. Ponieważ ostatnie dni odchyłka ta wychodziła około +21 do +24 sekundy na dobę, faktycznie obserwowałem różnice około 1 sekundy więcej z każdą godziną. Serio nic nie wciągam i nie było wyskokowych soczków. Pomiędzy 10 a jedenastą przed południem różnica wyniosła 10 sekund :cry: Czy to możliwe, żeby regularnie przyspieszał 1 sekundę na godzinę, a nagle dostawał przyspieszenia 10 sekund na godzinę? Czy moż :roll: liwa jest taka wada werku? :idea: :neutral:

[ Dodano: 2012-05-03, 13:36 ]
jaro19591 napisał/a:
Mój Dzik, po kilku dniach regulacji, od wczoraj od południa jedzie na zero z zegarem radiowym.

No mogę tylko pogratulować. A Dzik znaczy się jaki? Bo nie kaman :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez fasachalan 2012-05-03, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
fasachalan napisał/a:
A Dzik znaczy się jaki? Bo nie kaman :mrgreen:

:shock: :lol:

:
fasachalan napisał/a:

produkcja fundacji Gerlach
2 zegary Dzik i Sokół limitki
zajrzyj do fotoplastikonu

przewiń wyżej na profil/posta santinio lyb alamo tam masz odnośnik

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-03, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Blaz napisał/a:
fasachalan napisał/a:

:shock: :lol:

Ładnie to tak się śmiać? :???: Zamiast wytłumaczyć? :roll:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum