Engelhardt pilot
Odpowiedz do tematu

:
Tyle, że to Laco przy Szanghaju wygląda jak jego biedny krewny z Luizjany, i to na każdym poziomie oceny ...

:
ALAMO napisał/a:
Tyle, że to Laco przy Szanghaju wygląda jak jego biedny krewny z Luizjany, i to na każdym poziomie oceny ...

...znaczy się jak afroamerykanin mam rozumieć :mrgreen:

:
Lub syn swojej siostry, ewentualnie, bo to popularny sport tam jest ...

ratatuj
[Usunięty]
: enelghart
dzięki panowie za podpowiedzi,jeszcze została do omówienia szkło mineralne - jak się sprawuje ( rysuje itp,masakra) czy szukać coś ze szafirowym (znowu budżet nie ten) czy jest możliwość póżniej wstawić szfirowe.

:
W przpadku T-31 to jest szkło sferyczne (wypukłe) , tego typu szkła szafirowe są drogie i moim zdaniem nie opłaca się wymieniać, poza tym szkła mineralne dają radę i jak nie będziesz nim po betonie szorował to będzie O.K.

:
U mnie pojedynek aluminiowa futryna vs. chinski hardlex wygrał hardlex. Jedyny ślad jaki było - to kawałek odłupanego aluminium :lol:
Dość delikatne są plexi, ale mało kto je stosuje tam, Alpha w modelach Paul Newman np.

ratatuj
[Usunięty]
: engelhardt
I po zawodach, miał być Engelchardt lub laco a niespodziewanym zwycięzcą w wyścigu do mojego portfela został TW Steel tw671 Pilot Formuła1 (firma holenderska). Dzięki wszystkim za podpowiedzi.

:
Santino napisał/a:
Znaczy taki:
Obrazek

Ruhla? :roll:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
maciek
[Usunięty]
:
odkopując nieco.. taki mi się podoba:

43mm bez koronki, fajny zegarek c'nie?

:
Za duża subtarczka sekundy - ale wszystko zależy od ceny.
Ile taka nieprzyjemność?

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
maciek
[Usunięty]
:
bow napisał/a:
Za duża subtarczka sekundy - ale wszystko zależy od ceny.
Ile taka nieprzyjemność?

w życiu linka nie dostaniesz. :mrgreen: 7 stówek z szipem. :wink:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-12-27, 07:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Faktycznie tarcza sekundowa sporo za duża - albo conajmniej za krótki sekundnik.

maciek
[Usunięty]
:
kurna, a mi się właśnie taka duża podoba, lubię jak coś mi się w zegarku rusza. :wink: A że mam słabawy wzrok, to lubię jak to coś jest duże. :mrgreen:

:
matyr, nie słuchaj melepet, wygląda przyzwoicie, tylko sprawdź na jakim werku to jest.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum