Zenek okazuje się być uniwersalnym zegarkiem.
O tu proszę jako casual ubrany w absolutnie fantastyczny pach Pomysłownika
Zaś tu już w klimatach garniturowych. Zakupiłem od Watchpart paski Teju i Carpa. Jak na razie wygrał Teju ale będzie noszony z Carpą na zmianę. Fantastyczne paski
Odpowiedz do tematu
:
Foch und Ch.
:
Na fantastycznym pachu pomysłownika wygląda fantastycznie !
Najbardziej mi się podoba.
Najbardziej mi się podoba.
:
Nie mogłem się powstrzymać i wybebeszyłem go Tarcza - oprócz nalotu na indeksach - NOS. Koperta czysta bez rdzy i nacieków. Usunąłem śniedź wokół tubusu, lekka polerka na bokach oraz poważniejsza na szkle i tyle z mojej strony. Niedługo poleci na kontrolny serwis do zegarmistrza ale to tylko w ramach dmuchania na zimne. Wyregulowałem go do -4sek na dobę.
Zostanę fanem Zenitha ... ekhm idolem znaczy się. Idę dziś po katalog do Apartu
Zostanę fanem Zenitha ... ekhm idolem znaczy się. Idę dziś po katalog do Apartu
Foch und Ch.
:
Wujku Kubo Świetny stan tarczy jak na takiego Vintage
:
Katalog ważna rzecz. Każdy szanujący się "idol" musi mieć ! Nawet dwa !
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-07-19, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Uuuu, grubo Kuba - dzisiaj katalog, a jutro będziesz się za "ambasadorzenie" brał
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-07-19, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
:
A fotki gdzie?
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
pięknie zachowana - warto zadbać o szkło bo aż szkoda ja chować, wygląda fantastycznie !
:
Voila!
W folii, żeby brońboshe się nie sfilcował.
Macałem też Grande Port Royal Open na el Primero ... i boli mnie głowa.
W folii, żeby brońboshe się nie sfilcował.
Macałem też Grande Port Royal Open na el Primero ... i boli mnie głowa.
Foch und Ch.
:
To jak będziesz robił zdjęcia zdjęciom
kubama napisał/a: |
Voila!
W folii, żeby brońboshe się nie sfilcował. |
To jak będziesz robił zdjęcia zdjęciom
:
Zdjęcia zdjęciom mogę robić z internetu. Wystarczy położyć ekran laptopa na skanerze. C'mon, magistra za byle co nie dają.
Foch und Ch.
:
coby nie było tak łatwo... później cykasz fotkę ekranu tego co się zeskanowało, fotkę z aparatu na kompa, z kompa na imageshack, potem na CW i koło się zamyka a katalog wciąż w folii
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2011-07-19, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
kubama napisał/a: |
Zdjęcia zdjęciom mogę robić z internetu. Wystarczy położyć ekran laptopa na skanerze. C'mon, magistra za byle co nie dają. |
coby nie było tak łatwo... później cykasz fotkę ekranu tego co się zeskanowało, fotkę z aparatu na kompa, z kompa na imageshack, potem na CW i koło się zamyka a katalog wciąż w folii
Ostatnio zmieniony przez Yakovlev 2011-07-19, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
:
A tu już potrzebny co najmniej doktorat, magister może nie podołać tak skomplikowanej procedurze
Odpowiedz do tematu
Yakovlev napisał/a: |
coby nie było tak łatwo... później cykasz fotkę ekranu tego co się zeskanowało, fotkę z aparatu na kompa, z kompa na imageshack, potem na CW i koło się zamyka a katalog wciąż w folii |
A tu już potrzebny co najmniej doktorat, magister może nie podołać tak skomplikowanej procedurze