Iks1984 napisał/a: |
A gdzie tam , kilka tygodni temu stał około 2,67 teraz jest 10 groszy droższy, z tego co czytałem teraz może polecieć i poniżej 2,50 |
Teraz jest 70 centow
A gdzie tam , kilka tygodni temu stał około 2,67 teraz jest 10 groszy droższy, z tego co czytałem teraz może polecieć i poniżej 2,50 |
ALAMO napisał/a: | ||
Ci którzy to piszą nie postawiliby jednego centa na trafność swoich wniosków. Bo gdyby były trafne, to zamiast zajmowac się pisaniem pierdół - byliby bogatsi od sułtana Brunei |
Bonthyc napisał/a: |
Odgrzebię stary temat. Na forum trafiłem w poszukiwaniu taniego lotnika z tarczą typu B. Byłem już bardzo bliski zakupu Ticino ale jedna rzecz mnie cały czas powstrzymuje. Mianowicie szerokość paska. Aktualnie posiadam Seiko snk809 z kopertą 37mm na pasku 18mm. Ticino posiada kopertę 44mm i pasek 20mm. Nie wydaje Wam się, że taki rozmiar paska jest trochę za wąski do takiej koperty? Na zdjęciach, zwłaszcza tych robionych centralnie z przodu/tyłu trochę to dziwnie wygląda imho. |