Balszoj Italianiec- zagubiony w akcji w Europie Wschodniej
Odpowiedz do tematu

:
Wiesz na customy w pełnym tego słowa znaczeniu trzeba długo czekać , vide PZL ka .
Moim zdaniem warto .

:
Jak najbardziej warto. Świetny zegar powstał dzięki wam obu.

FORZA Robert!
RK WRT
:
Zapomniałem oczywiście dodać , że nick tez ma swój udział w projekcie- wprawne oko wychwyci pracownię strapmejkera, choć przyznam: logo nicka przebiłem główką śruby w garażu :oops: , a napis wewnętrzny postarzyłem :roll: ... w projekcie miało być jednak no name. zardz

Reservoir dogs ...
:
Zegarek, skrzyneczka, przywieszki - rewelacja :!:
i co najważniejsze jest śrobowkrętowykrętak, i to nie byle jaki :!: - zrobiły go chińskie france :wink: :mrgreen:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Zegarek na żywa sprawia jeszcze lepsze wrażenie. Ale "historia pana Franciszka" to również majstersztyk :!:

:
Widziałem i obmacałem - kawal historii, i do tego to wydobywanie po tym jak p. Franciszek go stracił - widać że sporo przeszedł

:
Trafił do mnie na mały serwis bo się wałku ułamało temu misiu ale już zmartwychwstał cool

Foch und Ch.
:
Cały czas i niezmiennie podoba mnie się :)

:
Przepraszam ze odświeżanie tak starego tematu, ale muszę wasz jeszcze bardziej zasmucić

NUMER 6153

http://catalog.antiquorum...55&auctionid=77 i tu potwierdzenie :(

Wiem zły, zły Mirek :P

:
No ale przeca my wiemy, że Parnoj kopiował Rolka... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
Szymon
[Usunięty]
:
Nawet w historii jest taki fragment:

zardz napisał/a:
jedynie wgnieciony dekiel wbił się w mechanizm. Po jego usunięciu ( dekla ) zobaczyliśmy zmiażdżony werk zegara- nic nie było do uratowania, jedynie na poprzecznym wygiętym mostku udało się odczytać tylko jedną literę ( ostatnią lub ewentualnie przedostatnią) z nazwy mechanizmu: była to litera X. Pewnie DOXA, pomyślałem, wszak po wojnie Doxy były popularne, więc litera X do nazwy idealnie pasowała...a innych nazw zegarków z X w nazwie nie znałem...

Co potwierdza talent autora historii, bo bardzo sprytnie wplótł informację w całość. ;)
Nawiasem mówiac, to takiego Rolka bym ponosił ;)

:
Eeeeeeee, ja to bym tylko taką kopertę chciał mieć, w którą wejdzie anitasek... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Czym zabezpieczona jest koperta przed psuciem :))
http://imageshack.us/phot...adsc566901.jpg/

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy, fota nie bangla :/

:

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum