Odpowiedz do tematu
:
Zaczyna to wygladac pięknie Dobrze, ze się o nią nie biłem, bo pewnie miesiącami leżałaby w szufladzie oczekując na jakikolwiek pomysł, co z nią zrobić i w końcu poszłaby na dawcę
Ну, погоди!
:
Paweł, toż to herezja.
A tak na marginesie opcja z "kabestanem" jeszcze nie upadła i dalej jest rozważana.
A tak na marginesie opcja z "kabestanem" jeszcze nie upadła i dalej jest rozważana.
:
Jak byś dał radę założyć gwint na kopertę to najbardziej pasowała by tu półkólista koronka od komandira, bo moim zdaniem najbardziej zbliżona do oryginału, no ale jak się nie da to za kabestan też szacun.
:
Wujku Sylwku Świetna ta twoja Amfibia , to połączenie młodszego bezela , odmłodziło tą Amfę
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-11-29, 12:07, w całości zmieniany 2 razy
Bezel też "jumnąłem" od innej amfy ( taki sam do mnie jedzie), tylko ten pasuje inne wchodzą na ciasno i nie daje się nimi kręcić.
nie mogłem się powstrzymać
nie mogłem się powstrzymać
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-11-29, 12:07, w całości zmieniany 2 razy
:
Svedos, błagam. tylko nie z TYM bezelem...
:
Po pierwsze dlaczego nie z tym
Po drugie inne nie pasują, to znaczy da się je założyć, ale tylko tym można kręcić, przetestowałem na kilku egzemplarzach.
Po drugie inne nie pasują, to znaczy da się je założyć, ale tylko tym można kręcić, przetestowałem na kilku egzemplarzach.
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-12-01, 20:36, w całości zmieniany 2 razy
Bezel jest OK , choć osiągnięte odmłodzenie moze się nie podobać A skoro o fajnych Amfibiach mowa, pozwole sobie tu przemycić dużo młodszą Amfibię z 1991/2 roku. Desert Shield
Jak widac po deklu sporo była używana, a mimo ręcznego naciągu i lekkiego zmęczenia życiem, geint wciąż w porządku W środku 2414A w brzydszej wersji, za to z osłoną antymagnetyczną, jak trzeba
Jak widac po deklu sporo była używana, a mimo ręcznego naciągu i lekkiego zmęczenia życiem, geint wciąż w porządku W środku 2414A w brzydszej wersji, za to z osłoną antymagnetyczną, jak trzeba
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-12-01, 20:36, w całości zmieniany 2 razy
Ну, погоди!
:
+1
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-11-30, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf napisał/a: |
Lubię te amfy |
+1
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-11-30, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
:
:
Odpowiedz do tematu