Odpowiedz do tematu
:
gryson, może pudełko z DB przerobię tylko piankę muszę kupić
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
gryson, można gumką recepturką zabezpieczyć przed otwarciem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Można i kropelką skleić, tylko nie taki jest sens pudełka do transportu
:
Panowie miałem dzisiaj czas chwilę połazić i chciałem kupić ekspozytor na zegarek. Zegarków u jubilerów dużo w większości tańszych ale nikt nie chciał sprzedać ( nie pytałem się czy ktoś mi da). W jednym jubilerze to Pani jeszcze złośliwie do mnie, że to są firmowe ekspozytory jak to
W ostatnim dała mi Pani jakieś pudełko po zegarku za 80 zł więc postawiłem G żeby łapał trochę światła.
Kurcze żeby szkoda było sprzedać takie gó... co kosztuje może z 50 gr
W ostatnim dała mi Pani jakieś pudełko po zegarku za 80 zł więc postawiłem G żeby łapał trochę światła.
Kurcze żeby szkoda było sprzedać takie gó... co kosztuje może z 50 gr
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-12-11, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Moja lepsza połówka mi kupiła za całe 4 zł u zegarmistrza, choć od ręki nie miał, musiała dwa razy chodzić. Zegarmistrze na pewno dostają to badziewie za darmo z tymi cudnymi Q&Q, bo jakoś muszą je w gablotach wystawiać. Kwestia "chcenia", poszukaj jakiegoś sklepiku z zegarkami, ale nie w centrach handlowych tylko w pawilonach handlowych, i się potarguj, więcej niż 5 zł im nie daj za to. A jak nie zechcą to wyślij płeć ładniejszą, na pewno załatwi z panem zegarmistrzem uśmiechem i miłym słowem
A pomysł z "piórnikiem" od DeepBlue jak pudełkiem podróżnym nie jest zły. Gąbka tam jest, choć za gruba, żeby z dwa zegarki wcisnąć. Ale mam tzw. mikrogumę, to wytnę odpowiedni kształt i będę miał niezłe pudełko na dwa zegarki.
A pomysł z "piórnikiem" od DeepBlue jak pudełkiem podróżnym nie jest zły. Gąbka tam jest, choć za gruba, żeby z dwa zegarki wcisnąć. Ale mam tzw. mikrogumę, to wytnę odpowiedni kształt i będę miał niezłe pudełko na dwa zegarki.
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-12-11, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
:
kornel91, ja mam taki ekspozytor, lezy w pudełku to mogę Ci wysłać... tylko czy te kilka zł za przesyłkę Ci sie kalkuluje
:
Kornel91, jeśli nie kupiłeś tego pudełka (tubą zwanego) z Apartu to mogę Ci własne odsprzedać, leży z metką, nawet w torebce firmowej
Tylko też do ceny sklepowej doszłyby Ci koszty przesyłki więc skalkuluj, czy Ci się to opłaca.
Gdybyś chciał to pisz na PW.
Tylko też do ceny sklepowej doszłyby Ci koszty przesyłki więc skalkuluj, czy Ci się to opłaca.
Gdybyś chciał to pisz na PW.
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-11, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Machu, dzięki. Ten plastik daję radę.
Woytec, dzięki. Póki co opuściłem sobie pudełko
Woytec, dzięki. Póki co opuściłem sobie pudełko
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-11, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-31, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Póki co nie przerobiłem pudełka od DB to kupiłem sobie takiego Niemca. Tani nie był ale nawet ładne żeby postawić na biurku.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-12-31, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Kupiłem to pudełko.
Niby tragedii nie ma, ale G nie wszedł. Nadaje się na małe i średnie zegarki.
Odesłałem.
nick555 napisał/a: |
Oglądałeś alle?
Budżetowe jest takie: http://allegro.pl/wenko-p...4802506216.html ... |
Kupiłem to pudełko.
Niby tragedii nie ma, ale G nie wszedł. Nadaje się na małe i średnie zegarki.
Odesłałem.
:
żoneczka kupiła mi w Lidlu na 6 zegareczków i nawet nie pachnie kitajnią, jest super duper i w ogóle naj faj
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: | ||
Kupiłem to pudełko. Niby tragedii nie ma, ale G nie wszedł. Nadaje się na małe i średnie zegarki. Odesłałem. |
żoneczka kupiła mi w Lidlu na 6 zegareczków i nawet nie pachnie kitajnią, jest super duper i w ogóle naj faj