DH No.1
Odpowiedz do tematu

:
summa summarum wyszedł prawie klasyczny marine a po pierwszym projekcie sądziłem, że nie o to chodziło :)

Ewamilewski
[Usunięty]
:
Super wyszło.

Tylko dlaczego te trójkąty?

Ciekawe jakie wskazówki dobierzesz i jaką techniką zrobisz tarczę?

:
Tarcza będzie drukowana w Chronostarze, wskazówki oryginalne niebieskie mołniowe, a co do trójkątów, niech coś wyróżnia tą tarcze, mnie się podobają :P

_
work in progress
Ewamilewski
[Usunięty]
:
Na czym wydrukują? Jaką techniką bo zielony jestem. :oops:

Zobaczymy co będzie dalej. :popcorn:

:
Damian jaka koperta do tego? Czyżby link

a i zapomniałem wczoraj dopisac, że świetny projekt :o

:
Tak, to będzie ta koperta.

Dzięki :) Wydrukowany na kartce wygląda jeszcze lepiej :P

_
work in progress
:
a pasek już wybrany? Będzie czarny? hmmm

:
Damianu, - a może byś wrzucił tu zdjęcie jakieś gotowego?
:złośliwiec:

:
Postaram się, choć ja nawet tostera nie mam do robienia zdjęć, ale postaram się coś szpadlem zrobić, może się uda hmmm

_
work in progress
:
Dawaj, dawaj - bo warto uwiecznić ten zegar.

:
Pany projektanty, w jakim programie rysujecie swoje tarcze? Corel, czy cuś innego?
Wszystkie santinowe A.. miażdżą i szczerze zazdraszam a kolegi Damiana też się nieźle zapowiada. Czekam na fotkę całości. :popcorn:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
No kuna - domagamy się fot, bo projekt paluchy lizać!!!

rmaya - tak jest, Corel, ew. inne programy do grafiki wektorowej gdzie pracuje się na krzywych i wszystko jest łatwo-skalowalne. Jeśli masz problemy ze zdobyciem Corela to możesz pobawić się Inkscapem - również świetny, darmowy program.

:
Mam dwie od Santinosa - wrzucę, no i postaram się dziś coś pstryknąć :]

_
work in progress
Ewamilewski
[Usunięty]
:
Damian u mnie te dwie fotki się nie wgrywają. :głową w mur: Co ja mam z tym komputerem hmmm

Bibliotek@rz napisał/a:
No kuna - domagamy się fot, bo projekt paluchy lizać!!!

Jeśli masz problemy ze zdobyciem Corela to możesz pobawić się Inkscapem - również świetny, darmowy program.

Wgrałem Polską wersję ale nie mogę ustawić Polskiego języka, jest Ang. Help. pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum