Odpowiedz do tematu
:
summa summarum wyszedł prawie klasyczny marine a po pierwszym projekcie sądziłem, że nie o to chodziło
:
Super wyszło.
Tylko dlaczego te trójkąty?
Ciekawe jakie wskazówki dobierzesz i jaką techniką zrobisz tarczę?
Tylko dlaczego te trójkąty?
Ciekawe jakie wskazówki dobierzesz i jaką techniką zrobisz tarczę?
:
Tarcza będzie drukowana w Chronostarze, wskazówki oryginalne niebieskie mołniowe, a co do trójkątów, niech coś wyróżnia tą tarcze, mnie się podobają
_
work in progress
work in progress
:
Na czym wydrukują? Jaką techniką bo zielony jestem.
Zobaczymy co będzie dalej.
Zobaczymy co będzie dalej.
:
Tak, to będzie ta koperta.
Dzięki Wydrukowany na kartce wygląda jeszcze lepiej
Dzięki Wydrukowany na kartce wygląda jeszcze lepiej
_
work in progress
work in progress
:
a pasek już wybrany? Będzie czarny?
:
Damianu, - a może byś wrzucił tu zdjęcie jakieś gotowego?
:
Postaram się, choć ja nawet tostera nie mam do robienia zdjęć, ale postaram się coś szpadlem zrobić, może się uda
_
work in progress
work in progress
:
Dawaj, dawaj - bo warto uwiecznić ten zegar.
:
Pany projektanty, w jakim programie rysujecie swoje tarcze? Corel, czy cuś innego?
Wszystkie santinowe A.. miażdżą i szczerze zazdraszam a kolegi Damiana też się nieźle zapowiada. Czekam na fotkę całości.
Wszystkie santinowe A.. miażdżą i szczerze zazdraszam a kolegi Damiana też się nieźle zapowiada. Czekam na fotkę całości.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Damian foty
:
No kuna - domagamy się fot, bo projekt paluchy lizać!!!
rmaya - tak jest, Corel, ew. inne programy do grafiki wektorowej gdzie pracuje się na krzywych i wszystko jest łatwo-skalowalne. Jeśli masz problemy ze zdobyciem Corela to możesz pobawić się Inkscapem - również świetny, darmowy program.
rmaya - tak jest, Corel, ew. inne programy do grafiki wektorowej gdzie pracuje się na krzywych i wszystko jest łatwo-skalowalne. Jeśli masz problemy ze zdobyciem Corela to możesz pobawić się Inkscapem - również świetny, darmowy program.
:
Mam dwie od Santinosa - wrzucę, no i postaram się dziś coś pstryknąć :]
_
work in progress
work in progress
:
Odpowiedz do tematu
Damian u mnie te dwie fotki się nie wgrywają. Co ja mam z tym komputerem
Wgrałem Polską wersję ale nie mogę ustawić Polskiego języka, jest Ang. Help.
Bibliotek@rz napisał/a: |
No kuna - domagamy się fot, bo projekt paluchy lizać!!!
Jeśli masz problemy ze zdobyciem Corela to możesz pobawić się Inkscapem - również świetny, darmowy program. |
Wgrałem Polską wersję ale nie mogę ustawić Polskiego języka, jest Ang. Help.