Moskwa
Odpowiedz do tematu

:
U mnie jeszcze nie ma skrystalizowanego podejścia do kolekcji. Na początku skupowałem wszystko co ruskie.. ale po czasie było tego za duzo i załączałem wyprzedawać.
Amfibie- wiadomo zbieram jak leci, z tym ze te współczesne juz sobie odpuszczam. Bezel nie ten.
Komandiry- tez juz mam ponad 30 sztuk i nie chce tych odpustowych tarcz, skupiam sie na tych co mi sie podobają.
W pozostałych zegarkach generalnie staram sie skupić do lat 60 tych no może 70 tych, jak model fajny. Podobuja mi sie bez wyjątku tarcze giloszowane czy jak je zwał :D
Poljoty chrono- chciałbym ale te ceny...

Z Moskw mam podobne egz. jak twoje- czarna. biala , i biała z innymi indeksami. Chętnie wymienię na rakietki, wostoki czy inne amfibie :)

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Witam

Dzisiaj część IV.

1. Kolejna wersja tarczy. Tarcza częściej spotykana

2. Tarcza podobna do tej powyżej. Jest jednak inna bo bez napisu w środku tarczy

3. Tarcza podobna do tej prezentowanej wczoraj jest jednak zdecydowanie inna:

4. Kolejna Moskwa z niepokazywaną jeszcze tarczą:

5. I ostatnia na dzisiaj - ciekawa ale chyba dorabiana tarcza

Jutro ostatnia już część.

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
:
Moje trzy Moskwy, generalnie są na wydanie, ale nie mam czasu ich dobrze obfotografować do sprzedaży. Ta w środku tarcze ma idealną, koperta też fajna, a szkło chyba bez rysy.

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Monter napisał/a:
Moje trzy Moskwy, generalnie są na wydanie, ale nie mam czasu ich dobrze obfotografować do sprzedaży. Ta w środku tarcze ma idealną, koperta też fajna, a szkło chyba bez rysy.

Obrazek
Obrazek

Tą w środku bym przygarnął. Daj info na PW

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
:
Tę z środka ja również przygarnął bym :)

:
Witam

Dawno mnie nie było na forum i nie dokończyłem też prezentacji swoich Moskw.
Zostały tylko 3 egzemplarze

1. Duży model. Montowana chyba w złotych kopertach.

2. Też duży model tylko czarna tarcza. Koperta niestety ale nieoryginalna tez powinna być chyba złota.

3 No i na końcu ciekawa Moskwa chyba jakiś składak aczkolwiek parę takich na aukcjach widziałem

Razem 22 szt.

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
:
Powinny być złote, ale poszły do przetopienia :( . Niestety sporo pięknych zegarków tak skończyło :(

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Coś w tym musi być bo mam jak z tej dużej jasnej u Krisa werk z tarczą i wskazówkami, mało tego z wałkiem i koronką ale bez koperty :???:

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
pmwas napisał/a:
Powinny być złote, ale poszły do przetopienia :( . Niestety sporo pięknych zegarków tak skończyło :(

Zgadza się. Jeszcze dzisiaj na wielu giełdach obowiązuje przelicznik wartości zegarka na wartość złota którą zawiera koperta.

Pozdrawiam
Kris

Moja kolekcja!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum