Odpowiedz do tematu
:
Osobiście uważam, że te mechanizmy w Wostokach 2209 i 2214 są świetne. Malutkie, cieniutkie bardzo dobrze nadają się do garniturowców a i w amfach dają radę . Rzadko się zdarza, żeby jakiś staruszek nie chodził. Te wcześniejsze też są fajnie zdobione. Ogólnie jedne z bardziej lubianych przeze mnie mechanizmów.
:
Co by nie pisać GIEROJ BOSTOK !
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
I jaki... czysty
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
ongiś wróciłem trochę podpity do domu i spodnie miałem deko sponiwierane, więc aby lepsza połówka nie burczała postanowiłem od razu wszystko wciepać do pralki, jak pomyslałem tak zrobiłem Rano wstaję gdzie spodnie ??? gdzie koszula ??? i dyla do pralki wszysko się wyprało na czysto a jakże i łucz na http://www.ranfft.de/cgi-...2uswk&Luch_2209 też, więc zdjąłem dekielek zegarek na półeczkę i do pracy... popołudniu dmuchnąłem w balans i ruszył bez problemu, chodził jeszcze kilka miesięcy bez najmnieszych oznak kąpieli, jedyny ślad to tarcza odbarwiła się i to dość solidnie
MORAŁ: jak najłatwiej wyczyścić mechanizm w ruskim czasomierzu??? wyprać z dzinksami
MORAŁ: jak najłatwiej wyczyścić mechanizm w ruskim czasomierzu??? wyprać z dzinksami
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Hehe ja jeszcze pralki nie używałem do czyszczenia, ale skoro się sprawdza to może trzeba spróbować
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Odpowiedz do tematu
tylko pamiętaj trzeba zakropić delikatnie spirytusikiem