Odpowiedz do tematu
:
To limitka hiszpańskiego forum, tylko 50 sztuk, wszystkie już mają właścicieli. Robi wrażenie, podoba mi się ten styl. Nurek na tarczy może być Tylko zamiast ety mogli wrzucić Miyotę jakąś, tę nową na przykład.
:
ciekawe skąd bransa - do helsona bym sobie sprawił
Skate or die!
:
Ona taka nieco monsterowata, tylko ma trochę więcej w uszach. Producentem tego zegarka jest Longio, może napisz do nich.
http://www.longiowatch.com/index.html
Fajnie im wyszedł ten zegarek, może i my byśmy się pokusili na coś w tym stylu?
Galeria z fotkami Scafo --> TUTAJ KLIK
prezesso79 napisał/a: |
ciekawe skąd bransa - do helsona bym sobie sprawił |
Ona taka nieco monsterowata, tylko ma trochę więcej w uszach. Producentem tego zegarka jest Longio, może napisz do nich.
http://www.longiowatch.com/index.html
Fajnie im wyszedł ten zegarek, może i my byśmy się pokusili na coś w tym stylu?
Galeria z fotkami Scafo --> TUTAJ KLIK
:
Oooo, ten mi się podoba
A już myślałem, że się wyleczyłem z diverów....
A już myślałem, że się wyleczyłem z diverów....
:
Swietny zegar mi sie bardzo podoba , kupiłbym i nosiłbym
:
naprawdę fajny. szkoda, że w 'normalnej' ofercie nic podobnego nie mają.
:
Koledzy z WUS już zanalizowali zapożyczenia w tym zegarku i wnioski są następujące:
Dekielek, bo chyba nie było:
Cytat: |
Case back turtle = Jenny
Square dial indices w/ cross hairs = Doxa Hand set = Doxa Bracelet = Monster Bezel = Sumo Case = Helson Buccaneer |
Dekielek, bo chyba nie było:
:
zawsze mnie kręciła ta sława:
Uploaded with ImageShack.us
...ale modzik wyszedł na plus!
jesli to to będzie w ludzkiej cenie to ....- będę miał ten wątek na oku
Tomek napisał/a: | ||
Koledzy z WUS już zanalizowali zapożyczenia w tym zegarku i wnioski są następujące:
|
zawsze mnie kręciła ta sława:
Uploaded with ImageShack.us
...ale modzik wyszedł na plus!
jesli to to będzie w ludzkiej cenie to ....- będę miał ten wątek na oku
:
Jedziemy z Beczką, panowie! Będzie o wiele lepsza!! I nasza!
hrg.pl
:
podpisuję się obiema rencyma
split napisał/a: |
Jedziemy z Beczką, panowie! Będzie o wiele lepsza!! I nasza! |
podpisuję się obiema rencyma
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
o to to
ja juz czekam na to jaka kolorystyka zostanie wybrana, bo na jednej mi szczegolnie zalezy
Iks1984 napisał/a: | ||
podpisuję się obiema rencyma |
o to to
ja juz czekam na to jaka kolorystyka zostanie wybrana, bo na jednej mi szczegolnie zalezy
:
jeśli Gerlach ma w planach pomarańczową, to ja bym proponował Navy Blue dla naszej. Unikniemy powtarzalności
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja tyż w sumie, ale dwa oranże?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To jak G.G. planuje seryjnego orange, nie będziesz miał problemu, żeby sobie kupić
Nasza beczka ( jeśli ją wybiorą ) ma być niepowtarzalna, inna od masowej produkcji.
Forumowa znaczy, taka jest idea. Oczywiście w oparciu o istniejące i udostępnione przez G.G. komponenty tzn. kopertę i werk.
Nie jest problemem ( tak myślę ) zamówić sobie zupełnie nowy twór, ale koszta będą nieporównywalnie większe.
A nie takie było założenie...
Odpowiedz do tematu
Karolewskiej napisał/a: |
napalon na oranża |
To jak G.G. planuje seryjnego orange, nie będziesz miał problemu, żeby sobie kupić
Nasza beczka ( jeśli ją wybiorą ) ma być niepowtarzalna, inna od masowej produkcji.
Forumowa znaczy, taka jest idea. Oczywiście w oparciu o istniejące i udostępnione przez G.G. komponenty tzn. kopertę i werk.
Nie jest problemem ( tak myślę ) zamówić sobie zupełnie nowy twór, ale koszta będą nieporównywalnie większe.
A nie takie było założenie...