Odpowiedz do tematu
:
Prosimy o nadgarstkowe zdjecia Tao. Jak wyglada sprawa zapiecia? Jest dobrej jakosci? Dobrze uklada sie do reki?
:
zegarek na zdjęciach w ebayu mi się bardziej podobał, to na pewno. No i faktycznie, jest prawie identyczny jak TH. Z tym, że prawie robi wielką róznicę?
:
Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-24, 20:01, w całości zmieniany 2 razy
Chciałbym tylko nadmienić że dyskusja powoli zmierza ku Talibom
Mowisz i masz
Chinawatches.pl dla china
Svedos napisał/a: |
Może im linkę do naszego forum podesłać |
Mowisz i masz
Chinawatches.pl dla china
Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-24, 20:01, w całości zmieniany 2 razy
:
W jakim sensie? Nick zapytał, dał ankietę, dzielimy się opiniami. Wyniki, jak na razie nie są wcale takie oczywiste. Powiedział bym więc, że bardzo ciekawe.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2010-11-24, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
meras napisał/a: |
Chciałbym tylko nadmienić że dyskusja powoli zmierza ku Talibom
|
W jakim sensie? Nick zapytał, dał ankietę, dzielimy się opiniami. Wyniki, jak na razie nie są wcale takie oczywiste. Powiedział bym więc, że bardzo ciekawe.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2010-11-24, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2010-11-24, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
I jakoś spamu nie ma
Zdjęcia z nadgarstka:
Zegarek jest dość wysoki "lug to lug" i przez to na mojej nie za męskiej ręce pasek układa się tak sobie, inna sprawa że jest dość sztywny akurat tam gdzie powinien się wyginać.
Zdjęcia z nadgarstka:
Zegarek jest dość wysoki "lug to lug" i przez to na mojej nie za męskiej ręce pasek układa się tak sobie, inna sprawa że jest dość sztywny akurat tam gdzie powinien się wyginać.
Ostatnio zmieniony przez nick555 2010-11-24, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Dochodzę do wniosku, że każdy z nas ma indywidualnie skonstruowaną cienką czerwoną linię.
:
To już od dawna bylo wiadomo
:
Ale to trzeba głośno mówić i stale!
:
A nie nagrałbyś filmiku z nim i na YouTube ?? Chciałbym obczaić jak sekundniki skaczą i jak to ogólnie wygląda.
Co to paska z chińskiego smoka to spokojnie ... wyrabiają się jak wszystkie.
Jeśli chcesz szybko uzyskać efekt to na noc załóż ścisło pasek na sztywną poduszkę z pudełka na zegarki (jak chcesz to wrzucę zdjęcie). Fajny patent na szybkie ułożenie paska.
Co to paska z chińskiego smoka to spokojnie ... wyrabiają się jak wszystkie.
Jeśli chcesz szybko uzyskać efekt to na noc załóż ścisło pasek na sztywną poduszkę z pudełka na zegarki (jak chcesz to wrzucę zdjęcie). Fajny patent na szybkie ułożenie paska.
:
Mnie rowniez bardzo interesuje jakosc zapinki i ogolnie jak ona dziala i wyglada. Jakbys mogl dac jej dokladne zdjecia to bylbym bardzo wdzieczny, wlasnie leci do mnie taka z tao-170WD (-;
No i jeszcze jakbys mogl skrobnac troche wiecej o pasku (skorzany jest?) jako specjalista,to bylbym Ci dozgonnie wdzieczny (-:
No i jeszcze jakbys mogl skrobnac troche wiecej o pasku (skorzany jest?) jako specjalista,to bylbym Ci dozgonnie wdzieczny (-:
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Paski są wyjątkowo słabym elementem Tao, odstają in minus nawet do chinskich smoków. Moje się rozwarstwiły zaraz po wyjęciu z pudełka, i capiły niemiłosiernia siakimś kleidłem ...
:
Zdjęcia zapinki dla Janka.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Dzieki Nicku (-;
Fajna jest.
Fajna jest.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-28, 01:26, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Widzę że to samo co w pilocie Parnisowym ... trzeba popracować nad profilem.
To jak chłopaki ? Co z tym filmem ?
To jak chłopaki ? Co z tym filmem ?
Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-28, 01:26, w całości zmieniany 1 raz