Cienka linia... Tao International Speedmaster
Odpowiedz do tematu

Roscosmos
[Usunięty]
:
Prosimy o nadgarstkowe zdjecia Tao. Jak wyglada sprawa zapiecia? Jest dobrej jakosci? Dobrze uklada sie do reki?

maciek
[Usunięty]
:
zegarek na zdjęciach w ebayu mi się bardziej podobał, to na pewno. No i faktycznie, jest prawie identyczny jak TH. Z tym, że prawie robi wielką róznicę? :wink:

:
Chciałbym tylko nadmienić że dyskusja powoli zmierza ku Talibom :mrgreen: :twisted:

Svedos napisał/a:
Może im linkę do naszego forum podesłać :wink:

Mowisz i masz :grin:
Chinawatches.pl dla china

Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-24, 20:01, w całości zmieniany 2 razy
:
meras napisał/a:
Chciałbym tylko nadmienić że dyskusja powoli zmierza ku Talibom :mrgreen: :twisted:

W jakim sensie? Nick zapytał, dał ankietę, dzielimy się opiniami. Wyniki, jak na razie nie są wcale takie oczywiste. Powiedział bym więc, że bardzo ciekawe.

Ostatnio zmieniony przez bEEf 2010-11-24, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
:
I jakoś spamu nie ma :)
Zdjęcia z nadgarstka:

Zegarek jest dość wysoki "lug to lug" i przez to na mojej nie za męskiej ręce pasek układa się tak sobie, inna sprawa że jest dość sztywny akurat tam gdzie powinien się wyginać.

Ostatnio zmieniony przez nick555 2010-11-24, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Dochodzę do wniosku, że każdy z nas ma indywidualnie skonstruowaną cienką czerwoną linię. :mrgreen:

:
To już od dawna bylo wiadomo :-)

Blaz
[Usunięty]
:
Ale to trzeba głośno mówić i stale! :mrgreen:

:
A nie nagrałbyś filmiku z nim i na YouTube ?? Chciałbym obczaić jak sekundniki skaczą i jak to ogólnie wygląda.

Co to paska z chińskiego smoka to spokojnie ... wyrabiają się jak wszystkie.
Jeśli chcesz szybko uzyskać efekt to na noc załóż ścisło pasek na sztywną poduszkę z pudełka na zegarki (jak chcesz to wrzucę zdjęcie). Fajny patent na szybkie ułożenie paska.

:
Mnie rowniez bardzo interesuje jakosc zapinki i ogolnie jak ona dziala i wyglada. Jakbys mogl dac jej dokladne zdjecia to bylbym bardzo wdzieczny, wlasnie leci do mnie taka z tao-170WD (-;
No i jeszcze jakbys mogl skrobnac troche wiecej o pasku (skorzany jest?) jako specjalista,to bylbym Ci dozgonnie wdzieczny (-:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Paski są wyjątkowo słabym elementem Tao, odstają in minus nawet do chinskich smoków. Moje się rozwarstwiły zaraz po wyjęciu z pudełka, i capiły niemiłosiernia siakimś kleidłem ...

:
Zdjęcia zapinki dla Janka.

FORZA Robert!
RK WRT
:
zapinka wygląda konkretnie!

:
Dzieki Nicku (-;
Fajna jest.

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Widzę że to samo co w pilocie Parnisowym ... trzeba popracować nad profilem.

To jak chłopaki ? Co z tym filmem ?

Ostatnio zmieniony przez meras 2010-11-28, 01:26, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum