Odpowiedz do tematu
:
Nie żebym marudził - ale na moje oko to te teleskopy co założyłeś są ... krzywe
:
Zastanawiam się, czy nie pasowałby taki pasiek:
tylko że to żółty z granatem, żółty z czarnym byłby w sam raz.
tylko że to żółty z granatem, żółty z czarnym byłby w sam raz.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
:
Imo niespecjalnie
:
Tym bardziej że to pach z russtime, więc po tygodniu będziesz musiał kupić nowy.
:
No nie przesadzajmy z tą jakościa pasków z Russtime, miałem Paner 01, służył dobrze i służy dalej kolejnemu Kumotrowi, ten poniżej był noszony przez syna, teraz używam ja i też ma się się jeszcze nie zeszmacił:
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
A ja panera wyrzuciłem po miesiącu. Potem drugiego miałem jeszcze krócej niestety...
:
A póki nie znajdziemy paska, jeszcze kilka fotek na bransolecie:
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Miodne foty.
:
Pisalem w innym miejccu ale powtórze- mnie tarcza kojarzy się z zaćmieniem częściowym ciał niebieskich, więc blisko astronomii- zainteresowań Newtona. I mały OT do sergserga: czytałem Twój ciekawy wywód nt. Omegi i konkluzję, że Omega produkuje zegarki Omega i poniekąd repliki zegarkow Omega w tym samym czasie i miejscu (proces z Costco...) Mała schizofrenia . zardz
Reservoir dogs ...
:
Chcę to mieć tu na forum ten wywód !
zardz napisał/a: |
Pisalem w innym miejccu ale powtórze- mnie tarcza kojarzy się z zaćmieniem częściowym ciał niebieskich, więc blisko astronomii- zainteresowań Newtona. I mały OT do sergserga: czytałem Twój ciekawy wywód nt. Omegi i konkluzję, że Omega produkuje zegarki Omega i poniekąd repliki zegarkow Omega w tym samym czasie i miejscu (proces z Costco...) Mała schizofrenia . zardz |
Chcę to mieć tu na forum ten wywód !
:
Mam nadzieję że sergserg nie obrazi się za cytowanie bez pozwolenia:
Jeszcze śmieszniejsze jest to, o co Omega pozywa:
"The court today hears arguments in Washington on Omega’s bid to use a copyrighted logo on its watches to block Costco’s sales. Costco’s allies, among them EBay Inc. and Amazon.com Inc., say a ruling for Omega would also imperil sales of second- hand items and even the lending of library books. "
Costco zostało pozwane o nieprawne używanie znaku towarowego Omega na sprzedawanych zegarkach! Idiotyczne, ale i sprytne.
Costco broni się , że taka zasada powodowałaby kwalifikację sprzedaży na rynku wtórnym także jako złamanie praw autorskich (bo prawna byłaby tylko sprzedaż zegarków ze znakiem Omega przez oficjalny kanał dystrybutorski, a reszta niby z tej samej fabryki, ale to podróbki, po nie mają oficjalnego klepnięcia).
Wygląda więc na to, że Omega wytwarza zegarki Omega, a równocześnie produkuje też podróbki tych zegarków
To wycinek tematu pt.,, Omega vs szara strefa" na kmziz, natrafiłem na niego szukając pewnych szczegółów nt. Speedmastera. Pouczająca lektura. zardz
Jeszcze śmieszniejsze jest to, o co Omega pozywa:
"The court today hears arguments in Washington on Omega’s bid to use a copyrighted logo on its watches to block Costco’s sales. Costco’s allies, among them EBay Inc. and Amazon.com Inc., say a ruling for Omega would also imperil sales of second- hand items and even the lending of library books. "
Costco zostało pozwane o nieprawne używanie znaku towarowego Omega na sprzedawanych zegarkach! Idiotyczne, ale i sprytne.
Costco broni się , że taka zasada powodowałaby kwalifikację sprzedaży na rynku wtórnym także jako złamanie praw autorskich (bo prawna byłaby tylko sprzedaż zegarków ze znakiem Omega przez oficjalny kanał dystrybutorski, a reszta niby z tej samej fabryki, ale to podróbki, po nie mają oficjalnego klepnięcia).
Wygląda więc na to, że Omega wytwarza zegarki Omega, a równocześnie produkuje też podróbki tych zegarków
To wycinek tematu pt.,, Omega vs szara strefa" na kmziz, natrafiłem na niego szukając pewnych szczegółów nt. Speedmastera. Pouczająca lektura. zardz
Reservoir dogs ...
:
Ostatnio zmieniony przez teston 2010-11-21, 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Dziś na gumce, w rzeczywistości wygląda to nieco lepiej:
... i na pasiaku:
... i na pasiaku:
Ostatnio zmieniony przez teston 2010-11-21, 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Teston czemu zrezygnowałeś z bransolety? Przecież jest rewelacyjna! IMHO na pasku to nie to samo...
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
Ponizyles Newtona tym nato - dobierz mu cos szlachetnieszego kurcze.
s.
s.
:
Odpowiedz do tematu
W tym nato wygląda... świeżo, w tym silikonie nie.