Tao International Tourbillon
Odpowiedz do tematu

:
...jest to faktycznie jakieś wyjście...

:
Albo pilnik ... :mrgreen: , ktoś już próbował tej opcji u nas na forum z innym zegarkiem ..

:
Zegarek stylistycznie bardzo fajny - taki "mega zegarek" (a pochwała duuużego zegarka z moich ust to jest coś :mrgreen: ) ale to cos doklejone z boku zmienia go w paskudę. Dla mnie za duzy, ale stylistycznie fajny - nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie z VE energia - tez taki "mocarz". No i oczywiście napisy... miałem ogromnego smaka na pokazanego wczesniej dziurbiliona - ale szalę na nie przechyliły właśnie durne napisy - chyba wszyscy się juz nauczyli, że obok zegarków dla ciemnego luda warto robić coś dla zegarkomaniaków (bez ściemniania) - dlaczego tylko (chyba) tao tego nie kuma ??

Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-28, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
:
No właśnie - po co oni takie cuda wypisują na tych tarczach?
Jak się ktoś zna - to nie kupi dzirbiliona z napisem tourbilon, a jak się nie zna, to i tak nie wie co to - więc jak mu się podoba, to kupi.

Blaz
[Usunięty]
:
No właśnie to jest jeden duży minus TAO. Na szczęście nieliczny, jeśli nie jedyny. :wink:

:
W oczekiwaniu na turbinkę, poproszę jeszcze Kumotrow o opinię na temat tego szkieletorka:

Niestety model w stali jest niedostępny, a na pytanie czy i kiedy będzie odpowiadają mi, że nie ma i że jest w złocie :???: I to trzy razy to samo.

Edit: Chyba się na Maurycym lekko wzorowali...?
Ma ktoś z Kumotrów może takiego?

:
Lepiej taki ...

Jak Ci się znudzi - kupisz sobie jakąś tarczę do 6497 i będziesz miał nowy zegarek :mrgreen: Co prawda - deczko droższy. Mam zegarek w tej kopercie - świetny jest ...

:
Napisał bym coś od serca, ale mi to i tak "endżin" zmieni na "stokrotka motyla noga do su tysięcy fur beczek" ...

:
Znaczy się, że nie jesteś fanem szkieletorów...?

Tomek - jest to jakiś pomysł. Moja się zastanowi.

:
Sylwek nie idź tą drogą :mrgreen: :mrgreen:

:
Nikt nie lubi szkieletorów?
Czy szkieletorów od Tao?

A Jumping Hour?

:
Ja tam lubie szkieletory ale do podziwiania jak dobry a nie do noszenia : )

Sylwek to ostatnie to co to? Info poproszę dokładniejsze...

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Jumping Hour
Main Features:
1. 100% Brand new & keeping good time, and of remarkable quality;
2. Stainless steel case with well polishing, white tone Sanwich dial with Jump hour display ;
3. High quality scratch resistant curve glass (included back exhibition window),Hidden hands design;
4. Exhibition back covering through which you can see the inside automatic movement.
5.Seagull Automatic Jump Hours Movement with well polishing; 21600vph ,power reserve 40hr ; powered by being rotated the crown,no battery required;
6. Water Resistant 100FT ;
7. Time adjustable by turning the stem;
8. Leather strap with Deployment buckle.
Size
42mm(diameter excluding crown) 12mm(thickness) 22mm strap

:
Masz może linka do aukcji?

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum