bow napisał/a: |
Nie miałeś G i tak niech pozostanie!
Nie ulegaj presji tych melepet, co się nie znają!!!! |
Odpowiedz do tematu
:
:
Nie to że jakoś szczególnie jestem zakochany ale jeden taki pancernik w domu i zagrodzie by się przydał (a szczególnie na rower
:
To już Timex czy coś, jak tak bardzo musisz...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Coś mi przeczucie podpowiada, że Niski Inaczej chce sobie jakiegoś szoka sprawić i wycina końkurencję
:
Timex...
No powiedział co wiedział melepeta jeden
To już Timex czy coś, jak tak bardzo musisz... |
Timex...
No powiedział co wiedział melepeta jeden
:
Jak już mówiłem i zdania nie zmieniłem.
G-Shock = NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G-Shock = NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
chętnie wziąłbym "czycoś" ale nigdzie jeszcze nie spotkałem więc chyba raczej jakieś G
chętnie wziąłbym "czycoś" ale nigdzie jeszcze nie spotkałem więc chyba raczej jakieś G
:
Heh amator ! i już ci powiem jedno nie znasz się
i całe szczęście to połączenie może nie wyjść na dobre G . Melepety nie noszą takich zegarków
Heh amator ! i już ci powiem jedno nie znasz się
G-Shock = NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
i całe szczęście to połączenie może nie wyjść na dobre G . Melepety nie noszą takich zegarków
:
bierz Panie G
bedzie Pan zadowolony
bedzie Pan zadowolony
:
no to przeca piszę że bym brał!!! tylko jest jak w przysłowiu:
- kupiłbym wieś tylko mam pieniądze gdzieś
po ostatnich zakupach - SUMO i Damasko trochę muszę podbudować budżet zanim znów coś kupię
- kupiłbym wieś tylko mam pieniądze gdzieś
po ostatnich zakupach - SUMO i Damasko trochę muszę podbudować budżet zanim znów coś kupię
:
Bardzo podoba mi się ten g-shock. Chętnie bym takiego nabył, ale mam wątpliwość czy będzie się nadawał na mój niewielki nadgarstek (16,5-17 cm). Ogólnie lubię duże zegarki, ale wymiary tego mogą okazać się przesadą.
Czy ktoś z was posiada może ten zegarek i może podpowiedzieć coś w tym temacie? Ewentualnie załączyć fotkę jak wygląda na nadgarstku o podobnych wymiarach?
Czy ktoś z was posiada może ten zegarek i może podpowiedzieć coś w tym temacie? Ewentualnie załączyć fotkę jak wygląda na nadgarstku o podobnych wymiarach?
:
zlodziej_czasu, on jest na prawdę duży ja mam ciut większy nadgarstek 18-18,5 i przeszkadzał na nadgarstku - tak czy inaczej poszukaj gdzieś sklepu (time trend) i przymierz
:
Ten G-shock jest naprawdę bardzo duży.
:
moj nadgarstek to 17,5 - 18. Sam zegarek to niezły kloc, zawadzam nim o wszystko, wyjąć go spod bluzy czy mankietu to horror, ale nie o to chodzi . Jest extra
:
Ostatnio zmieniony przez zlodziej_czasu 2011-10-10, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Wpadłem szybko do TT i tak na ekspresie go przyłożyłem do ręki. Jest naprawdę ogromny
Nie zapinałem go nawet bo czas na to mi nie pozwalał. Na moim nadgarstku się mieści ale odstawał pasek przy uszach i chyba jego zawias nie pozwoli na dopasowanie do ręki...
Kurka szkoda, bo jako jedyny g-shock w 100% trafia do mnie jego wygląd. Mimo tego, że nie zamierzałem kupować drugiego zegarka, tego bym kupił
Dalej nie daje mi spokoju i jakoś nie chce odpuścić...
W necie, na zdjęciach które udało mi się znaleźć, nawet na podobnych nadgarstkach wygląda nie najgorzej. Na żywo jednak jest to gigant.
selassje na tym zdjęciu z tej perspektywy u Ciebie wygląda ok. Widocznie 1-1,5 cm robi różnicę. Posiadasz może zdjęcie z większej odległości?
Nie zapinałem go nawet bo czas na to mi nie pozwalał. Na moim nadgarstku się mieści ale odstawał pasek przy uszach i chyba jego zawias nie pozwoli na dopasowanie do ręki...
Kurka szkoda, bo jako jedyny g-shock w 100% trafia do mnie jego wygląd. Mimo tego, że nie zamierzałem kupować drugiego zegarka, tego bym kupił
Dalej nie daje mi spokoju i jakoś nie chce odpuścić...
W necie, na zdjęciach które udało mi się znaleźć, nawet na podobnych nadgarstkach wygląda nie najgorzej. Na żywo jednak jest to gigant.
selassje na tym zdjęciu z tej perspektywy u Ciebie wygląda ok. Widocznie 1-1,5 cm robi różnicę. Posiadasz może zdjęcie z większej odległości?
Ostatnio zmieniony przez zlodziej_czasu 2011-10-10, 09:03, w całości zmieniany 1 raz