:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
symela
[Usunięty]
2014-08-21, 21:05
:
Prus w Lalce pisze, że kazał by go psiarczykom wytłuc, a nie poszczuć psami
Spam
[Usunięty]
2014-08-21, 21:38
:
:
a masz beret z antenką?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Gdzie to się kupuje , przecież to wynalazek na miarę naszych czasów
:
Jaśniepan nie zamierza zaszczycać dzisiaj rozmową waści - ponieważ nie ma emotki "jestem ponad to" to z braku laku
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-08-22, 08:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Zanim rózne nieprzewidywalne okoliczności rzeczywiście nie zburzyły naturalnego porządku rzeczy, to mój praszczur zwyczajnie by twojemu nie dał kredytu, i by się skończyło kozaczenie