Odpowiedz do tematu
:
Co do gadzetów 1 + koszulka na rok czasu to by było spoko - wiecej gadzetów rocznie imho to przesada.
:
To ja jestem za piórem + koszulka w tym roku
W następnej kubek
w następnej latarka
w następnej scyzoryk
w następnej spinki
w następnej...
W następnej kubek
w następnej latarka
w następnej scyzoryk
w następnej spinki
w następnej...
:
W firmie w ktorej robie koszulki robia wszelakie inne gadzety jak dlugopisy, kubki i wszelkie pierdoly
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
scyzoryk.latarka i zegarek w jednym
:
...to mamy tych samych znajomych, tyle tylko, że w innych miastach. Mój ziomal też wszystko może zrobić
pisar napisał/a: |
W firmie w ktorej robie koszulki robia wszelakie inne gadzety jak dlugopisy, kubki i wszelkie pierdoly |
...to mamy tych samych znajomych, tyle tylko, że w innych miastach. Mój ziomal też wszystko może zrobić
:
A ja jestem za tym, żeby zlecić naszym twórcom zrobienie paska klubowego
:
...do Praniego, dekielek już jest
:
pasek nie wydaje mi się zbyt szczęśliwym pomysłem to zbyt indywidualna sprawa. A i rozdrabniać się też nie warto - nie chciałbym mieć w domu wszystkiego oznakowanego logo CW - 2 góra 3 gadżeciki by wystarczyły!
:
Jako niestety nałogowy palacz, już jakiś czas temu myślałem nad benzynowymi zapalniczkami z grawerką. seria limitowana powiedzmy... 20 szt., co wy na to?
:
Swiss, Ty podobno na medycynę się wybierasz, to powinieneś wiedzieć że palenie może być przyczyną wielu groźnych chorób , rzuć to w diabły puki masz czas.
:
Swiss może zmotywuje Cie to, że śmierdzisz jak cap
To ciuchy... bo o tzw. "wyziewie z ust" po fajorze nie wspomnę nawet...
Wiem bo 20lat paliłem...
Rzuć to w cholerę bo Cie będę dalej "motywował"...
To ciuchy... bo o tzw. "wyziewie z ust" po fajorze nie wspomnę nawet...
Wiem bo 20lat paliłem...
Rzuć to w cholerę bo Cie będę dalej "motywował"...
:
ogólnie pomysł fajny - ale na zwykłych za 10zł to sie mija z celem bo są nieszczelne, a Zippo + grawer to juz jest wydatek - jak na osobe, która 4 lata nie pali
....choć dalej mi chodzi po głowie ta:
Pozdr
GrzecH
Swissmaker napisał/a: |
Jako niestety nałogowy palacz, już jakiś czas temu myślałem nad benzynowymi zapalniczkami z grawerką. seria limitowana powiedzmy... 20 szt., co wy na to? |
ogólnie pomysł fajny - ale na zwykłych za 10zł to sie mija z celem bo są nieszczelne, a Zippo + grawer to juz jest wydatek - jak na osobe, która 4 lata nie pali
....choć dalej mi chodzi po głowie ta:
Pozdr
GrzecH
:
Wchodzę w to, choć nie palę.
:
jestem za piórem
:
Odpowiedz do tematu
Sanrenmu 710 i Romisen RC-G2!
... chociaż jedno i drugie już mam
... chociaż jedno i drugie już mam