:
Usuńcie fotki tego paskudztwa , bo mi się w nocy będzie śniło....znaczy się koszmary
:
A bo wy
siem nie wyznawacie Koperta jest ze złotej stali nierdzewnej - zwykła nierdzewka jest za mało złota, a zwykłe złoto za
mientkie dla twardzieli. A
dizajn? Przecież chodzi o to, żeby zegarek samym swym wyglądem powalał przeciwnika, żeby nosiciel się nie spocił
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Tak se pacze i pacze i sam już nie wiem, czy bardziej wolę Chaosa czy Gaytonę...
Chyba mus oba mieć w kolekcji...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Wydaje misie, że zarówno zegar jak długopis "grały" w wyrezyszerowanych przez Sly filmach Expendables i Expendables 2, na polski przetłumaczonych jako Niezniszczalni. Ale może się mylę, bo jak oglądałem te dzieła na DVD (zresztą bez przykrości, lubię taką rąbankę), to jakieś ładniejsze mi się wydawały.
Wszystko jasne, dzięki Erolek! (v. post poniżej)
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-11-04, 12:34, w całości zmieniany 5 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
W obu czesciach "The Expandables" wsytepuja Ponuraje. W dwojce - glowny bad boy (Van Damme) nosi Jacquesa Lemansa.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
A to wy nie wiedzieliście że Sylwester
Stalowy teraz poszedł w
tfurczość artystyczną?
http://fakty.tvn24.pl/ogl...tow,366664.html
Segoy
:
....bo chce być jak Marylin Man5on.......pozazdrościł wystaw i sam złapał za pędzel
.....maluje od dawna
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą