Fajny kwarcowy Szturling za niewielką kasę - już z opłatami wyjdzie ok 320 zł.
395C.331OB1 Regatta Champion II http://www.ebay.pl/itm/St...=item3f2cb3db51
Zresztą ten sprzedawca ma sporo Stuhrlingów w niezłych cenach .. To jakiś outlet czy cuś w ten deseń http://www.ebay.pl/sch/wh...=p2047675.l2562
Odpowiedz do tematu
:
:
Fajne zegarki. Mi się ten podoba:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
gdyby nie to orydżynal w nazwie
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Barbosa kupiłeś a original nie pasuje
Michał napisał/a: |
gdyby nie to orydżynal w nazwie |
Barbosa kupiłeś a original nie pasuje
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
A co ma jedno do drugiego? Barbos nie ma pod nazwą orydżynala, ani żadnego innego prestydża
kornel91 napisał/a: | ||
Barbosa kupiłeś a original nie pasuje |
A co ma jedno do drugiego? Barbos nie ma pod nazwą orydżynala, ani żadnego innego prestydża
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ma za to Robura, Gieroja i takie tam Co nie znaczy, że to nie jest fajny zegarek bo jest a melepety zwyczajnie zazdraszczają . Mua tam żadnych uprzedzeń do loga nie ma i swojego Barbosa nosi czasem z dumą
:
No i co Ci to przeszkadza? Nie przesadzasz aby? A Glashutte Original też nie pasuje?
Michał napisał/a: |
gdyby nie to orydżynal w nazwie |
No i co Ci to przeszkadza? Nie przesadzasz aby? A Glashutte Original też nie pasuje?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Michał o to mi tylko chodzi, że jak zegarek jest fajny to i napisy nie przeszkadzają
Odpowiedz do tematu
Michał napisał/a: | ||||
A co ma jedno do drugiego? Barbos nie ma pod nazwą orydżynala, ani żadnego innego prestydża |
Michał o to mi tylko chodzi, że jak zegarek jest fajny to i napisy nie przeszkadzają
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91