23% w Polszy?
A OK
Sprawa jasna
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2013-08-18, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2013-08-18, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Ok, to już chyba wszystko wiem. Szukam dalej
Stenek też ma bonda, tylko cenowo tez nie jest najtaniej: http://www.steinhart-zega...-Nato-Strap-/47
Stenek też ma bonda, tylko cenowo tez nie jest najtaniej: http://www.steinhart-zega...-Nato-Strap-/47
:
Wracając do żródeł tematu. Podczas wakacji trafiłem przypadkiem na artykuł o Connerym ilustrowany takim zdjęciem:
Zdjęcie z U. Andress zrobione poza planem "Dr No". Ja tam widzę skórzany pasek i to elegantszy i w pasującym rozmiarze. Czyżby Connery zepsuł pasek i do zdjęć poszedł z naprędce znalezionym parciakiem? No bo dlaczego tamten pasek w filmie jest za wąski nie wchodząc już w subiektywne oceny, że nie pasujący?
Zdjęcie z U. Andress zrobione poza planem "Dr No". Ja tam widzę skórzany pasek i to elegantszy i w pasującym rozmiarze. Czyżby Connery zepsuł pasek i do zdjęć poszedł z naprędce znalezionym parciakiem? No bo dlaczego tamten pasek w filmie jest za wąski nie wchodząc już w subiektywne oceny, że nie pasujący?
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ale miał moczyć skórzany pach??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Akurat kwestia moczenia chyba nie jest tu aż tak istotna. Nie jestem fanem filmów o Bondzie i może jest to jakoś uzasadnione akcją wg scenariusza, ale po pierwsze zdjęcie na pierwszej stronie pokazuje go w smokingu na lądzie z parciakiem, po drugie poza planem pewnie też chodził na plażę i jak widać skórzany pasek mu w tym nie przeszkadzał... Głównie chodzło mi o pokazanie, że ten nylon "Bond" to od samego początku nie był jedyny i koszerny wybór, a rzeczywiście chyba raczej przypadek.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatnio zmieniony przez alx 2013-08-22, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
"Goldfinger" ukazał się 2 lata po "Dr No", jest całkiem sporo o nurkowaniu, Rolek na pasku RAF i kombinezonie nurkowym już na samym początku się pojawia (a do smokingu nie było czasu zmienic :
Goldfinger Pre-Title Sequence
Goldfinger Pre-Title Sequence
Ostatnio zmieniony przez alx 2013-08-22, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
:
On ten smoking miał pod strojem do nurkowania z tego co pamiętam, więc raczej nie zdążyłby paska zmienić a generalnie w dr. no chodzi też zdaje się, że w rolku właśnie na skórzanym pachu.
alx napisał/a: |
"Goldfinger" ukazał się 2 lata po "Dr No", jest całkiem sporo o nurkowaniu, Rolek na pasku RAF i kombinezonie nurkowym już na samym początku się pojawia |
Wintergreen napisał/a: |
zdjęcie na pierwszej stronie pokazuje go w smokingu na lądzie z parciakiem |
On ten smoking miał pod strojem do nurkowania z tego co pamiętam, więc raczej nie zdążyłby paska zmienić a generalnie w dr. no chodzi też zdaje się, że w rolku właśnie na skórzanym pachu.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Widząc jak piszemy tytuł filmu, od wczoraj niecierpliwie czekałem na pojawienie się Niedźwiedzia, ale widocznie po powrocie z wakacji ciśnienie mu opadło