Odpowiedz do tematu
:
Michał, tak wiem ale ten wątek najbardziej mi pasował. Nie wpłaciłem stówki więc nie chciałem robić malej dygresji w zubrzym wątku . GG wielokrotnie zastrzegali, ze 100 sztuk kopert to sie im nie oplaca robic dlatego pewnie bedzie pare wariacji na temat.
:
+ 2 pierdyliony
Iks napisał/a: | ||
A może by Państwo Prezesostwo Fundacjostwo zaktualizowało temat "Gerlach's Road Map" ?? Chciałbym mniej więcej wiedzieć kiedy do Providenta iść czy cuś, szczególnie Batorry mnie interresuje i Nawigator |
+ 2 pierdyliony
:
Ale to chłopaki nie jest takie proste. Serio.
Na razie moge wam powierdzieć tylko co jest w produkcji. 303, Batory - w zasadzie finisz, za 2 tygodnie bedą tarcze i wskazówki, koperty na taśmie. RWD, P.24 - tarcze i wskazówki będa w kwietniu, koperty może w czerwcu. Tryt jest w samplingu - spodziewam sie gotowego w kwietniu. W tym miesiącu w końcu dograliśmy detale do Nawigatora - co mnie wyjatkowo irytuje bo to świetna praca Damiana i aż wstyd ze nie może jej oglądać na żywo tak długo Mamy nadzieję pokazać go wam w maju.
Na razie moge wam powierdzieć tylko co jest w produkcji. 303, Batory - w zasadzie finisz, za 2 tygodnie bedą tarcze i wskazówki, koperty na taśmie. RWD, P.24 - tarcze i wskazówki będa w kwietniu, koperty może w czerwcu. Tryt jest w samplingu - spodziewam sie gotowego w kwietniu. W tym miesiącu w końcu dograliśmy detale do Nawigatora - co mnie wyjatkowo irytuje bo to świetna praca Damiana i aż wstyd ze nie może jej oglądać na żywo tak długo Mamy nadzieję pokazać go wam w maju.
:
A co szykujecie na zlot?
:
Gratisy Panie, będą zegarki rozdawać.
.
Tylko oczywiście Krzysiek musi je z Radomia przywieźć.
ALAMO napisał/a: |
A co szykujecie na zlot? |
Gratisy Panie, będą zegarki rozdawać.
.
Tylko oczywiście Krzysiek musi je z Radomia przywieźć.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No i gdzieś w czeluściach czai się jakaś garnitura jeszcze
Ale to chłopaki nie jest takie proste. Serio.
Na razie moge wam powierdzieć tylko co jest w produkcji. 303, Batory - w zasadzie finisz, za 2 tygodnie bedą tarcze i wskazówki, koperty na taśmie. RWD, P.24 - tarcze i wskazówki będa w kwietniu, koperty może w czerwcu. Tryt jest w samplingu - spodziewam sie gotowego w kwietniu. W tym miesiącu w końcu dograliśmy detale do Nawigatora - co mnie wyjatkowo irytuje bo to świetna praca Damiana i aż wstyd ze nie może jej oglądać na żywo tak długo Mamy nadzieję pokazać go wam w maju. |
No i gdzieś w czeluściach czai się jakaś garnitura jeszcze
_
work in progress
work in progress
:
Forumowiec '14
Damian napisał/a: |
garnitura |
Forumowiec '14
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
I to się nadaje do jest ok
W tym miesiącu w końcu dograliśmy detale do Nawigatora - co mnie wyjatkowo irytuje bo to świetna praca Damiana i aż wstyd ze nie może jej oglądać na żywo tak długo Mamy nadzieję pokazać go wam w maju. |
I to się nadaje do jest ok
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-03-20, 22:35, w całości zmieniany 2 razy
A ja bym chciał takie pomarańczowe Otago, jakie pokazał Svedos (w edkowej kopercie)
Troszkę go dopracować i byłby edek jak ta lala
Chyba trzeba założyć nowy temat: "koncert życzeń - czyli składak marzeń"
Troszkę go dopracować i byłby edek jak ta lala
Chyba trzeba założyć nowy temat: "koncert życzeń - czyli składak marzeń"
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-03-20, 22:35, w całości zmieniany 2 razy
:
Mam to obiecane
Damian napisał/a: |
Niebieski w stylu Habringa ofkorz? |
Mam to obiecane
:
To się rozumie