Odpowiedz do tematu
:
Człowieka, który umie jeść marchewkowe muffinki???
Gbuuuuuu...
Człowieka, który umie jeść marchewkowe muffinki???
Gbuuuuuu...
:
Co to qwa jest mufinki, a tym bardziej marchewkowe
:
Jacek. napisał/a: |
Pfi, podróbki wyklęte, z tym pijaństwem też raczej takie ciepłe mleczko pod marchewkowe muffinki |
:
...no właśnie coś kojarze, potem mi w zębach uwierało
Jacek. napisał/a: |
Pfi, podróbki wyklęte, z tym pijaństwem też raczej takie ciepłe mleczko pod marchewkowe muffinki |
...no właśnie coś kojarze, potem mi w zębach uwierało
:
O czym wy tu wogóle
Tu się należy z należnym respektem i Stillgestanden mówić o doskonałej jakości Paranoju, czerpiącym z najlepszych tradycji szwajcarskiej marynarki wojennej, i włoskiego zegarmistrzostwa
A wy tu profany - muffinki-pierdzinki ...
Koniec śjata
Tu się należy z należnym respektem i Stillgestanden mówić o doskonałej jakości Paranoju, czerpiącym z najlepszych tradycji szwajcarskiej marynarki wojennej, i włoskiego zegarmistrzostwa
A wy tu profany - muffinki-pierdzinki ...
Koniec śjata
:
Skąd wiedziałeś?
Gbou.
ALAMO napisał/a: |
A wy tu profany - muffinki-pierdzinki ... |
Skąd wiedziałeś?
Gbou.
:
ALAMO napisał/a: |
najlepszych tradycji szwajcarskiej marynarki wojennej, i włoskiego zegarmistrzostwa |
:
A Panaroj zapłacił nam za reklamę? Bo jak nie to zaraz wyczyszczę ten wątek.
:
.
Moja wiara w ludzi (patrz wczorajszy shout-box) jest jednak poddawana ciezkim probom.
Blaz napisał/a: |
A Panaroj zapłacił nam za reklamę? Bo jak nie to zaraz wyczyszczę ten wątek. |
.
Moja wiara w ludzi (patrz wczorajszy shout-box) jest jednak poddawana ciezkim probom.
:
Tak sobie myślę, że wogóle to jest naganne że u ns bezkarnie sie mówi o markach, które nie płaca za reklamę, i jest to zasadniczo nieuczciwe w stosunku do dilerów, którzy też nie płac za reklamę. Dlatego od dzisiaj - będę czyścił wszystkie wątki o markach, które nie płacą za reklamę
A wtedy ...
A wtedy ...
:
O nasi tu byli
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
A ja myslałem, że to temat o mufinkach
Blaz napisał/a: |
A Panaroj zapłacił nam za reklamę? Bo jak nie to zaraz wyczyszczę ten wątek. |
A ja myslałem, że to temat o mufinkach
:
A zapłaciły te mufinki się pytam?
wahin napisał/a: |
A ja myslałem, że to temat o mufinkach |
A zapłaciły te mufinki się pytam?
:
Odpowiedz do tematu
Płaci się za jedzenie tego. Raz mnie babozwierz namówił, to się czułem jak cały ruski Gazprom
Gboo.
Gboo.