Tomsky, lepszej foty znaleźć nie mogę...
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Wozu czyli brakuje Ci jeszcze dwóch .
:
Dzięki Bartek fakt brakuje dwóch
Apel do uzależnionych jak by ktoś spotkał to niech kupi bo mnie rodzinka naciska, że nie jest w komplecie
bartek.siwiec napisał/a: |
Tomsky, lepszej foty znaleźć nie mogę... |
Dzięki Bartek fakt brakuje dwóch
Apel do uzależnionych jak by ktoś spotkał to niech kupi bo mnie rodzinka naciska, że nie jest w komplecie
:
Panowie jak namierzyć tego sprzedającego na kizimizi?
http://allegro.pl/meski-z...1290733880.html
Nawet sprawdziłem i po prawie roku nie logowania się nie skasowali mi konta
Sprzedający nic sobie nie robi z tego, że nadal używa mojego zdjęcia do wyłudzania pieniędzy, bo inaczej tego nie można nazwać.
Więc może na kizi mu coś napisze
Tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić i co napisać.
http://allegro.pl/meski-z...1290733880.html
Nawet sprawdziłem i po prawie roku nie logowania się nie skasowali mi konta
Sprzedający nic sobie nie robi z tego, że nadal używa mojego zdjęcia do wyłudzania pieniędzy, bo inaczej tego nie można nazwać.
Więc może na kizi mu coś napisze
Tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić i co napisać.
:
A interwencja na allegro nic nie dała?
:
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2010-10-26, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Proszę bardzo:
swiss-made profil
swiss-made profil
Tomsky napisał/a: |
Panowie jak namierzyć tego sprzedającego na kizimizi?
http://allegro.pl/meski-z...1290733880.html Nawet sprawdziłem i po prawie roku nie logowania się nie skasowali mi konta Sprzedający nic sobie nie robi z tego, że nadal używa mojego zdjęcia do wyłudzania pieniędzy, bo inaczej tego nie można nazwać. Więc może na kizi mu coś napisze Tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić i co napisać. |
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2010-10-26, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki już coś napisałem tylko waham się trochę ponieważ skąd mogę mieć pewność, że to ten sam gość?
EDYTA:
OK widzę, że aukcja została zakończona przez sprzedającego przed czasem.
Więc po moim ostatnim mailu coś w nim drgnęło.
W takim razie dam spokój i nie będę już nic pisał.
Odczuwam dużą ulgę i satysfakcję, że moje zdjęcie nie jest używane w tej aukcji.
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-10-26, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Bronek napisał/a: |
Proszę bardzo:
swiss-made profil |
Dzięki już coś napisałem tylko waham się trochę ponieważ skąd mogę mieć pewność, że to ten sam gość?
EDYTA:
OK widzę, że aukcja została zakończona przez sprzedającego przed czasem.
Więc po moim ostatnim mailu coś w nim drgnęło.
W takim razie dam spokój i nie będę już nic pisał.
Odczuwam dużą ulgę i satysfakcję, że moje zdjęcie nie jest używane w tej aukcji.
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-10-26, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja tam bym tego wyłudzaniem nie nazwał...jak ktoś chce to płaci a jak nie to nie.
Swoją droga w cenie te biedronki
Swoją droga w cenie te biedronki
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Masz rację pisałem trochę w uniesieniu to raczej "szukanie leszcza" i do tego się nie czepiam
ale niech nie używa moich zdjęć (tak mu napisałem a mailu).
Zresztą jak się dobrze przyjrzeć to ta biedronka brudna jak diabli na tym zdjęciu
pisar napisał/a: |
Ja tam bym tego wyłudzaniem nie nazwał...jak ktoś chce to płaci a jak nie to nie. |
Masz rację pisałem trochę w uniesieniu to raczej "szukanie leszcza" i do tego się nie czepiam
ale niech nie używa moich zdjęć (tak mu napisałem a mailu).
Zresztą jak się dobrze przyjrzeć to ta biedronka brudna jak diabli na tym zdjęciu
:
Tomsky ja tam bym do niego pisał o dole a nie o wycofanie zdjęć...kasiorka Ci koło nosa przeszła : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Odpowiedz do tematu
Jest jeszcze inne wyjście...
Miałem kiedyś taką samą sytuację. Gość z allegro wykorzystał moje zdjęcia. Napisałem do niego, że coś powinien z tym zrobić. Odpisał mi, że proponuje mi układ: on moje zdjęcia zachowa, a za to odpali mi dolę, gdy sprzeda zegarek. Kompletnie dziki układ, ale się zgodziłem. I rzeczywiście po zakończonej aukcji pieniądze mi przelał.
Miałem kiedyś taką samą sytuację. Gość z allegro wykorzystał moje zdjęcia. Napisałem do niego, że coś powinien z tym zrobić. Odpisał mi, że proponuje mi układ: on moje zdjęcia zachowa, a za to odpali mi dolę, gdy sprzeda zegarek. Kompletnie dziki układ, ale się zgodziłem. I rzeczywiście po zakończonej aukcji pieniądze mi przelał.