Odpowiedz do tematu
:
zaiste od smoka
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów...
:
Swietny!
Odlotowe ma napisy na deklu: "amortyzowany balans" i cos tam jeszcze...
Tarcza bardzo dobra, ale i koperta w swietnym stanie. A to byl problem w moim, analogicznym Poljocie (napisy po angielsku) pozlota ma tendencje do "odpryskiwania".
Odlotowe ma napisy na deklu: "amortyzowany balans" i cos tam jeszcze...
Tarcza bardzo dobra, ale i koperta w swietnym stanie. A to byl problem w moim, analogicznym Poljocie (napisy po angielsku) pozlota ma tendencje do "odpryskiwania".
:
Mój no1 wielkie gratulacje! Ehh... i co tu więcej pisać.. w błoto (A już myślałem, że się wyleczyłem z tego zegarka )
:
Kilka nabytków z poprzedniego miesiąca
Na starcie 2 bliźniaki w stanie NOS początkowo nawet nie chciałem ich brać ale jednak są - przynajmniej na razie
Cornavin dość sporych rozmiarów w bdb stanie, bardzo fajny - na stałe zagościł na ręce małżonki więc z legalizacją kolejnych zakupów powinno być łatwiej
Na starcie 2 bliźniaki w stanie NOS początkowo nawet nie chciałem ich brać ale jednak są - przynajmniej na razie
Cornavin dość sporych rozmiarów w bdb stanie, bardzo fajny - na stałe zagościł na ręce małżonki więc z legalizacją kolejnych zakupów powinno być łatwiej
Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów...
:
Bardzo ciekawy cornavin, jak się go otwiera?
:
Na środkowym zdjęciu widać dwie śrubki na bokach z drugiej strony też masz dwie po ich odkręceniu zdejmujesz dekiel z częścią koperty
wahin napisał/a: |
Bardzo ciekawy cornavin, jak się go otwiera? |
Na środkowym zdjęciu widać dwie śrubki na bokach z drugiej strony też masz dwie po ich odkręceniu zdejmujesz dekiel z częścią koperty
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Gratki za Cornavina
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
A ten cornavin to chyba jeszcze szwajcarski?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Pierwszy nabytek w roku 2012. Nie było łatwo go trafić - tych standardowych z datownikiem na godzinie 3 jest zatrzęsienie a takiego z datownikiem na 6 jak na lekarstwo. Na dodatek stan niemal idealny.
Na koniec 2 zdjęcia rodzinne - jedno z bratem drugie w większej rodzinie :rolleyes:
Na koniec 2 zdjęcia rodzinne - jedno z bratem drugie w większej rodzinie :rolleyes:
:
Juz ci gratulowałem na... no TAM. Piękny jest, a "rodzinka" u dołu - miodzio!
Ну, погоди!
:
Radziecka produkcja w środku mechanizm Zarii
buran napisał/a: |
A ten cornavin to chyba jeszcze szwajcarski? |
Radziecka produkcja w środku mechanizm Zarii
:
Gratulacje! To piękna perełka do kolekcji! Też mi się udało kiedyś takiego upolować, ale przechwycił go szwagier.
Ciekawe kiedy uda Ci się uzbierać cały komplet rzadkich deluksów.
Ciekawe kiedy uda Ci się uzbierać cały komplet rzadkich deluksów.
:
Pewnie nigdy - ale rzecz w tym aby gonić królika a nie go złapać
Slavny Hans napisał/a: |
Ciekawe kiedy uda Ci się uzbierać cały komplet rzadkich deluksów. |
Pewnie nigdy - ale rzecz w tym aby gonić królika a nie go złapać
:
Odpowiedz do tematu
Kiedyś goniłem tego króliczka o nazwie "kpl. de luxe" - tak gdzieś przy 70-80 wersjach (poljot 23j + łucz 23j + poljot 29j) mi przeszło....
ale goni się fajnie
ale goni się fajnie