Odpowiedz do tematu
:
Słoniu - Powitać, powitać na nowo - się kupuje…
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Słoniu,
Cześć! Kopę lat!
Cześć! Kopę lat!
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2023-08-19, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Witaj ponownie, Słoniu, witaj
Miło mi powitać też nowego pasjonata zegarków, Kacperek_77u
Miło mi powitać też nowego pasjonata zegarków, Kacperek_77u
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2023-08-19, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Witam serdecznie na początku mojej przygody z zegarkami.
Będąc na chorobowym z powodu gipsu na nodze który będę nosił jeszcze przez dwa miesiące postanowiłem jakoś zagospodarować czas wolny i zacząłem od czytania fachowej literatury na temat czasu. Przez ostatni miesiąc udało mi się przeczytać połowę tomów Wawrzyńca Podwapinskiego oraz dwie pozycje Bartnika i Podwapinskiego, a także zacząłem podręcznik " Nowoczesny zegarmistrz" H.Jendritzki.
Na razie jestem zafascynowany budowa i działaniem tych mechanizmów ale na ten czas boję się zaglądać do takiego zegarka co by nie popsuć ( a mam talent do tego ) .
Szukam również forum tematycznego jak naprawić a nie zepsuć .
Pozdrawiam wszystkich.
Będąc na chorobowym z powodu gipsu na nodze który będę nosił jeszcze przez dwa miesiące postanowiłem jakoś zagospodarować czas wolny i zacząłem od czytania fachowej literatury na temat czasu. Przez ostatni miesiąc udało mi się przeczytać połowę tomów Wawrzyńca Podwapinskiego oraz dwie pozycje Bartnika i Podwapinskiego, a także zacząłem podręcznik " Nowoczesny zegarmistrz" H.Jendritzki.
Na razie jestem zafascynowany budowa i działaniem tych mechanizmów ale na ten czas boję się zaglądać do takiego zegarka co by nie popsuć ( a mam talent do tego ) .
Szukam również forum tematycznego jak naprawić a nie zepsuć .
Pozdrawiam wszystkich.
Tomaszek
:
Hej
Oj, tutaj, to najwyżej się rozpijesz i zbankrutujesz... Wchodzisz na własną odpowiedzialność, ale witaj
Oj, tutaj, to najwyżej się rozpijesz i zbankrutujesz... Wchodzisz na własną odpowiedzialność, ale witaj
:
Toudi 66, siema
:
Toudi 66, cześć
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No to cyk jak powiedział budzik do zegara
Tomaszek
:
Czesc
:
Toudi 66, cześć
:
Toudi 66, cześć, Witamy!
:
Zazwyczaj czytam na partyzanta ale może czas się ujawnić więc... Witam!
:
Parsifal, cześć
:
Parsifal, hej
:
Odpowiedz do tematu
Parsifal, cześć
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |