Wozu poliot wygląda doskonale.
Wszystko z umiarem i elegancją
Odpowiedz do tematu
:
Pierwsza liga, piękny, IHY
Tomsky napisał/a: |
Zegarki prima sort pokazujecie Panowie gratuluję i nienawidzę z serca całego .
Ja skromniej ale też niczego sobie, po małym czyszczeniu: |
Pierwsza liga, piękny, IHY
:
Ło się nie spodziewałem ślicznie dziękuję za wszelkie przejawy nienawiści
Znaczy się jak będę sią chciał zamienić na de luksa 29 kamini to nie będzie problemu co ?
Znaczy się jak będę sią chciał zamienić na de luksa 29 kamini to nie będzie problemu co ?
:
Najmniejszego! Mam takiego kwadraciaka, przywieź do Zgierza 29 kamieniowego, i machniom
:
tak, tak no właśnie, tak myślałem ...
ALAMO napisał/a: |
Najmniejszego! Mam takiego kwadraciaka, przywieź do Zgierza 29 kamieniowego, i machniom |
tak, tak no właśnie, tak myślałem ...
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-05-14, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Wozu,kwadraciak czad
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-05-14, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Na spotkaniu w Zgierzu, miałem pewne wątpliwości co jest zegarkiem garniturowym.
Dzięki pomocy Svedosa temat został rozwiązany i śmiało mogę pokazywać mojego kolejnego garniturowca:
Dzisiaj prawdziwy test nadgarstkowy - jak na razie bardzo pozytywny. Jadąc do roboty (a jadę pociągiem), mam wątpliwą przyjemność podróżować z uczniami szkół średnich.
Rozdziawione gęby ze wzrokiem utkwionym w nadgarstek to piękna nagroda i rewelacyjny motywator do dalszych działań.
Dzięki pomocy Svedosa temat został rozwiązany i śmiało mogę pokazywać mojego kolejnego garniturowca:
Dzisiaj prawdziwy test nadgarstkowy - jak na razie bardzo pozytywny. Jadąc do roboty (a jadę pociągiem), mam wątpliwą przyjemność podróżować z uczniami szkół średnich.
Rozdziawione gęby ze wzrokiem utkwionym w nadgarstek to piękna nagroda i rewelacyjny motywator do dalszych działań.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-05-17, 07:59, w całości zmieniany 1 raz
Taki skromny garniturek.
Edyta
Bow, garniturek pierwsza klasa
[ Dodano: 2010-05-19, 09:06 ]
Dzisiaj garniturowiec ze stajni Romanoffa inspirowany Frankiem Młynarzem.
Edyta
Bow, garniturek pierwsza klasa
[ Dodano: 2010-05-19, 09:06 ]
Dzisiaj garniturowiec ze stajni Romanoffa inspirowany Frankiem Młynarzem.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-05-17, 07:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Svedos po ile sprzedajesz tego Seikacza z lewej? I nie mów, że nie sprzedajesz
Hejtuje Was wszystkich!
svedos napisał/a: |
|
Svedos po ile sprzedajesz tego Seikacza z lewej? I nie mów, że nie sprzedajesz
Hejtuje Was wszystkich!
:
Żebyś nie miał wątpliwej przyjemności podróży zakończyć bliskim zapoznaniem się z Panem Sanrenmu
Mając TAKIEGO garniaka oczy dookoła głowy trza mieć.
Odpowiedz do tematu
bow napisał/a: |
Jadąc do roboty (a jadę pociągiem), mam wątpliwą przyjemność podróżować z uczniami szkół średnich.
Rozdziawione gęby ze wzrokiem utkwionym w nadgarstek to piękna nagroda i rewelacyjny motywator do dalszych działań. |
Żebyś nie miał wątpliwej przyjemności podróży zakończyć bliskim zapoznaniem się z Panem Sanrenmu
Mając TAKIEGO garniaka oczy dookoła głowy trza mieć.